Mucizeninannesi Tugbakybzc benim bebegim tup bebek transferin olduğu gun icmistim en son ilk zamanlar biraz sıkistirdi ama icmedim. Simdi ise canim istemiyor ama bazen dış ortamda keske icebilseydim diyorum, icmeyi özlüyorum.
Tkrzm Tugbakybzc bende içmeyi özlüyorum ama canım pek istemiyor sadece kahve içerken ve dış mekanda olduğumda içebilseydim keşke diyorum😊
Ladess Ben 12 senedir günde 1,5paket içip ,hamile oldugumu öğrenince bıraktım ,Allaha yalvardım ama içememek için şükür tiksindim ,şuan 16haftalıgız ve canım çok istiyor 🤐
Zeyneptoprak Ben sigaranın kokusunu hep sevdim hala seviyorum zor oldu bırakmam baya ama canım çok istemiyor ios ta bi uygulama var yaşama dönüş diye tavsiye ederim herkese
PinarOmurAvcioglu Bende 15 sene gunde 1 paket iciyordum.Ogrendigim an biraktim.Ilk bikac gun zorlandim ama alismam cok kolay oldu.30 haftaligiz hala kokusundan tiksiniyorum😊😊
Songul42 Tugbakybzc 4. Ayim bitti ilk.4 hafta bilmeden ictim 20 yıldır sigara icen biri olarak biraktim ilk.gunler zorlandim amamcok.sukur 3 aydir agzima vurmadim çok.sukur
Hhilall Tugbakybzc hamıle oldugumu öğrendiğimden beri içmiyordum ama su 2 haftada dsyanamadım 2 3 tane yarım içtm azar azar. Gercı o kadar tatlı gelmıyor artık 😄 ama arada keske içsem dıyorum.
Esra044 Bana kokusu gelince midem bulanıyor ve boğazım kuruyo 🙁 bende özlüyom içmeyi ama rahatsız oluyom