Papatyacan Kizlar benim çok dönmem.oldu o yüzden artık vücudum kaldırmıyor.aranizda anestezili transfer olan varmi
Elfg Papatyacan canım buna gerek yok ki 2 dk surmuyor işlem bence dayanabilir son ağrı acı bir şey hissetmiyorsun
UrasEgeninannesi Papatyacan transfer işlemini malesed anestezili yapmıyorlar. İşlem anestezi için uygun değil canım.
Nehirr88k Papatyacan canm korkucak hiç bisy yok emin ol bn yeni oldum 2 dkda bitiyo güzel şeyler düşün dua et salavat getirr 🤲
Arsu1661 Papatyacan seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde en korktuklarım arasında geliyo ama anestezi alma kendini sakinleştir ve sonucunun güzel olcağını düşünüp gir transferine bol dua ederek İnan çok etkili olucak ☺️
Arsu1661 Papatyacan anestezili nadir durumlarda yapılıyor ama tekrar söylüyorum kendini sakinleştirebilirsin sonunun güzel olcağını düşünüp BuarAda hayırlı olsun inşallah
Elfg Papatyacan hepimiz kasiyoruz canım ama doktorun iyide ki tüp bebek uzmanları artık pratik takıyorlar o aleti hissetmiyorsun ekrana odaklan ultrosn a bak dua et sonrasını düşün inan benim videom var 1 dk 22 saniye doktor hayırlı olsun diyor bu kadar mı diyorum geri
Papatyacan Elfg biliyorum 5.olacak.pskiolojik olarak artık o yatağı acıyı istemiyorum.cok yordu beni bakalim
Elfg Papatyacan sonucu düşün biz tüp bebek anneleri çok güçlüyüz ve sen bunu evladın için basaracksin onca şeye dayandık ve bence aslında sen de yapabileceğini biliyorsun o korkular hep var hala kontrollerde ya alttan muayene olursam stresi ama sonuca odaklan 🤲
MiraysMom Canım sakinleştirici isteyebilirsin eğer yaptıracağın yer özelse bence sakinleştirici yapmalarını iste ama bende anestezi olmadan yaptırdım insan ister istemez kasılıyor ama sonunu düşününce o hiç umrunda olmuyor İnan