ilkaygulr Miranmiray olur canım suya at biraz bekle demlensin dibine çöksün ic bol bol da yerleri sil onunda faydası olur
Miranmiray ilkaygulr Sağol canım teşekkür ederim şuan biraz brl ağrım var inşallah doğum ağrısına dönüşür ya😅😅😅
Aysema ipekcim Var ama girilcek çok kısıtlı yer var bir de malum virüs😖 Aklimda bulunsun ama tesekkur ederim debize düşen yılana sarilir misali😂
Rabiacngz Aysema ay benim doktor kendi dedi 39 +1 iz ilişkiye girin dedi eşim şok tabi korktugum için. Yapmaya çalışıyoruz ama tık yok gelmiyo bebiş 😭
Aysema Rabiacngz Napcaksak bu nazlı bebişlerle 😖 Suni sancıdan korkuyorum vakitte iyice daraldı strese girdikçede mi olmuyor şaştım artik
Hase_nan Bugün devlete kontrole gittim 2 haftadır gitmiyodum ne boyunu kilosunu suyunu söyledi ne alttan muayene etti sancı su Nisa’n gelirse gel dedi her hafta kontrole gel dedi yolladı çok sorumsuzlar canim sikildi bi sürü 😒😔
Aysema Hase_nan Haftaniz nedir ? Keşke siz sorsaydiniz boyunu kilosunu😖 Bildiğim kadariyla doğuma gidince alttan muayene ediyormus devlet hast. Üzmeyin kendinizi, bebek de strese girmesin annesi 😇💞
zssupertramp Hase_nan bende devlette kontrole gidiyorum, her defasında sormamız gerekiyor keşke siz sorsaydınız. onlar yoğunluktan ya da yorgunluktan mı diyim monitörü bile çevirmiyorlar 🙃, kendileri kritik bir durum var mı yok mu ona bakıyorlar 😶
yildizzz77 ilkaygulr tarçını nasıl demediniz bana da tarif eder misiniz? Toz muydu çubuk muydu tarçın?
Hase_nan Aysema 37+5 olduk.2 haftadır bu kontrolü bekliyoruz doktor kalkıp bakmadı bile eğitim araştırma hastanesi olduğu icin yanında asistan mi ne vardı hep o baktı hicbisey söylemedi.cok geçiştirme oluyo muayeneler.Allah hakkımızda hayırlı olanı versin ne diyelim. Sağolun teselliniz icin .🥰😇
ftmctn5151 Ben 38+2 de doğum yaptım. 9 Haziran günü. Hiç bir belirtik yoktu sadece vajinada bı baskı vardı. 7 tane hurma yemiştim o gece suyum geldi. Başka ekstra bişey yapmamıştım. Darısı size olsun inşallah