1Anne_ Marazin_annesi evet kaç haftaliksn geçen hafta boyunca bende öyleydim geçti şuan 23+4 haftadaym
Marazin_annesi 1Anne_ 26+3 benimde arada az az oluyodu şimdi durmadan sümkürüyorum kan geliyor durmadi daha
Pnr22 Marazin_annesi normal hamilelik burun kuruması yaptığı için iç damarlarda çatlama oluyo çok sümkürmeyin
SeydaHsn Bnde geçen gün nette biyerde okudum bazı haftalar arası burun kanaması yaşayabilrsiniz endişelenmeyin diye yazıyodu
Marazin_annesi Sude_uzum01 dimi genelde gebelerin hepsinde var herseyi yiyorum ama yok yine kanlanamiyotum iyuzden ilaçlarında biraktim doğal yollardan kanlanirsam kanlanirim napim🤔😊
Sude_uzum01 Marazin_annesi aynen öyle canım bide ilaç bana bulantı kusma yapıyor doğal yollardan alacam bende 🤷🏻♀️💕
Marazin_annesi Pnr22 öyle geçip gidio ama tekrar baslio acaba sıcaklardan bunalmadanda olabilirmi… Bu seferi ki daha fazla geldi diğer günlere göre…
Pnr22 Marazin_annesi evetoda olabilir Mayıs ayı pek iyi geçmedi bı an sıcaklık artı bı an yağışlar derken olan biz hamislere oldu şimdi sıcaklık iyice arttı Allah yardımcımız olsun burun kurulugunuz var ise nemlendirin
M_N_R Marazin_annesi 26+3um bendede oluyo aynisi.1 kac hafta oncede olmuwdu gecmiwti.Yine bawladi.Ara ara oluyo.Nedenini bilmiyorum ama🙄