cansel30 Seyma_kaya ben onlardan yapmadım ama bebemer bebe ve prensbebe den yaptım kesinlikle tavsiye ederim o kadar güzel be kaliteli ki fiyatlar da çok uygun pişman olmazsın
Emineerd Seyma_kaya ben melonbebeden aldım b kaç takım memnun kaldım zaten çogu sayfada aynı modeller var
Elifnuur Seyma_kaya Bende sedefli koza bebeciburada ve ilkim bebeden aldim hepsinden xok memnun kadim tavsiye ederim
RuzgarsMommy cansel30 bende simdi oraya bakıyordum da cok güze alt ust takımlar var ama 03 yazıyor sadece 03 de almak istemiyorum var biraz bunlar 3 aylik.olsa bari diyorum bedenler nasildi kac cm yaziyor sizin?
Elifdoan RuzgarsMommy aynen bende bebemerden bakıp bakıp çıkıyorum hep 03 olunca güzel şeyler var uygun ama bedenleri hep minnak. Prensesbebe var ama orda da çok çeşit yok
cansel30 RuzgarsMommy hastane çıkışı setlerde yazıyor 03 ay diye pijama takımlarını falan 3 6 9 diye gidiyor
RuzgarsMommy Elifdoan Öyle valla daha 03 almak istemiyorum cok minikler giyemicek 1 ay sonra artık 62cm 66 cm falan almak lazım
RuzgarsMommy Kizlar e bebekte de baya indrim var yenidoganlarda falan aa markadan markaya bedenler okadar fakediyor ki Mesela hello baby tulumlar 62 cm diyor Aziz bebe tulum 50 cm ama ikisi ayni boyda hatta 62 cm yazan daha küçük duruyor
RuzgarsMommy Minicity den aldm bende instagramdan çok çabuk gönderdiler kalitesi de iyi Ama bana ufak gibi geldi bedenleri