Bussylcn Sevgili anneler ve anne adayları, 16+5 hamileyim 2gündür inanılmaz bir mide yanması yaşıyorum. Bebegin saçı çıkıyor diyorlar ama bunun bi gerçekligi var mı? Eger dogruysa sizce erken degil mi bebegin saçının çıkması için? Aynı durumda olanlar mide yanmasına bir çözüm var mı? Mide bulantım bitmeden bide yanma çıktı. Çok mutsuzum😞
Ruki Bussylcn mide ilacı kullanmadan ben geçiremedim ne yesem yanıyordu şimdi rahatım. Doktoruna danışmanı öneririm.
Ftmnrr Bussylcn canım ben alakası oldugunu düşünmüyorum hamile kaldıgımdan beri yasıyorum mide yanması artık süt soda fayd etmedi rennie duo kuşlanıyorum
Yaman Bussylcn bastan bnmde vardi simdi 32+4 um hala devam ediyor bebek büyüdükçe mideye baski yapıyor o yuzden yanma oluyor bnde rennie surup kullaniyorum yandikca
Damlaustglu Bussylcn Saç ile hiç alakası yokmuş. Doktoruma sordum cnm. Benimde aşırı yanıyordu hiçbirsey fayda etmedi. Süt, elma,gaviscon,maden suyu,elma doktorum geçen hafta lansor yazdı dünya varmış 3 günde 1 tane içiyorum tamamen kesti rahatladım.
Marazin_annesi Bussylcn 26+3 gunluguz ama benim midem bugün hariç hiç yanmadı poaca yediğim için yandı ilk defa😊ama büyük ihtimal yedikleri den dolayı yanıyor olabilir…