HUMYRA Kızlar cumartesi günü doğum yaptım sezeryanlı aşırı yanma ve ağrı var bant alerji yaptı kaç gün sonra çıkarttınız bantları
AATozarr HUMYRA Sezeryan sabahı hastanede çıkardılar tekrar da bantlanmadı aksine açık kalması gerekli
Arinna HUMYRA sezeryan günü çıkardılar eve giderken yenisini taktılar evde ılık duş yap çıkar dediler. Her gün ılık duş yaptım. Yanma oluyor canım. Geçer. Yarına veya yarından sonraya geçmiş olur
AATozarr HUMYRA Ilık bi duş al o bölgeyi fön makinası ile iyice kurut daha da bantlama açık kalsın varsa bitane de parol iç biraz rahatlatır en azından geçmiş olsun
HUMYRA AATozarr duş aldım sabah su geçirmeyen bantla nokur nolmaz diye tekrsr değiştridik kuruydu bölge zaten ama arrık dayanılcak gibi değil enf oluşmaz artık heralde
AATozarr HUMYRA Canım artık bantlama gerek yok en fazla 2 gün kafi aç açık kalsın hava alsın biraz akıntı varmı dikişlerinde
AATozarr HUMYRA Ne demek canım çok geçmiş olsun bir kaç güne daha toparlarsın 😉 Hayırlı olsun sağlıcakla büyüt meleğini🥰