Öncelikle allahım herkese kolay sağlıklı doğum nasip etsin inşallah. Bende hep hilayeleri okuyup yazarmıyım derken çok şükür kavuştuk. 15 nisan sabah 7buçukta 40+1 le oğluşuma kavuştum 14 nisan sabah 6 da hafif hafif giren sancılarımla güne merhaba dedim. Önce bi saat anlamadım ama baktım dakikalı gelio hemen annemi aradım hazırlıklı ol anne diye annemde dayanamayıp hemen yanıma geldi. O gün akşama kadar 7ile10 dk arası sancı çektim. Doktorumla sabah öğlen ve akşam mesajlaştık sadece. Bana 5 dk ya düşene kadar evde kalmamı söyledi ama ben dayanamadım ve akşam saat 9 da hastaneye gittim o güne kadar bana nst bağlanmamıştı. Hemen nst ye bağladılar hafif sancılarım çıktı hemşireler doktorumu arayıp açıklık muayenesi yaptı ve 2cm dedi yatış yapılıp epidural bağlandı bu arada herkese tavsiye ederim sabah6 ya kadar sancılarımı hissetmedim doktorum 6 da geldi ve o açıklığıma baktı suyumu parlattı ve bi saate doğumun gerçeklişir yürü bol bol dedi epidural etkisi yarım saat sonra geçmeye başlado ve ağrıları hissettikçe iyi ki epidural dedim saat 7 de artık gelio dedim doktoruma ve bu arada ağrıdan ağlıyodum ağrı eşiğim çok düşüktür doktor muayene etti ve hemen alıyprız geliyor bebek dedi çatala çıktım 8 ıkınmamda oğlum doğmuştu evet zor bi süreç asla kolay diyemrm ama gerçekten bebek çıktığı an çok rahatlıyorsunuz ve herkes gibi benimdr en korktuğum kesiydi ama inanın hiç birşey hissetmiyosunuz dikişlerim atılırken oğlumun muayenesini izledim ve sonra kavuştuk ilk gün dikişlerde ağrı oluyo sonra kolaylaşıyo inşallah herkesin kolay bi normal doğumj plur kusura bakmayın biras uzun oldu sanırım hakkınızı helal edin 🙏🙏🙏😘