Selam kızlar,
öncelikle banada doğum hikayemi yazmak nasip oldu, umarım hepiniz sağlıklı bebişlerinizi kucağınıza alırsınız🤲🏻
Hamileliğim aşırı zor geçti 5 ay kadar sürekli kustum ve idrar yolu enfeksiyonu çok geçirdim bu yüzden ara ara hastanede yatmak zorunda kaldım günlerce. Tam bu sorun bitmişken düşük riskim erken doğum problemim başladı çok şükür onuda atlattık. Sonrasında sol böbreğimde geçmek bilmeyen bir ağrı ve sebebini bi türlü bulamıyorduk ama beni çok ağlatıyordu. Benim için aşırı zor bi hamilelik geçirdim yılmadım ama hep güçlü kaldım ve çalışıyordum çalışamk bana ilaç gibi geliyordu.
37+6 da kontrole gittim nst çekelim dedi doktor, nst çekilirken benim böbrek ağrım şiddetli bir şekilde ağırmaya başladı ve artık dayanamıyorum ne olur bebeği alalım diye doktoruma yalvarmaya başladım. İki gün sonraya gün aldık, spinal sezeryan olmaya karar verdim.
29.05.2020 sabahı 8 de yatış işlemleri yapıldı ameliyat haneye indik aneztezi doktoru herşeyi anlattı dik bir şekilde otutturdu ve omuzlarını aşşaya doğru sarkıt iğne yapıcam ve ayaklarını hissetmeyeceksin dedi,3. Denemede iğne başarılı oldu ayaklarımı bir anda hissetmedim yatırdılar ve midem çok bulandı hemen iğne yaptılar geçti. 5 dk sonra kızımın ağlama sesiyle birlikte bende ağlamaya başladım allahım nasıl güzel bir duygu hemen yanağıma koydular ğöğsümü ağzına sürdüler ve yanımdan götürdüler.
dikişlerim bitene kadar benim uyuşukluğum geçmişti, doktorum şok geçirdi nasıl olur diye 6 saat sonra hissetmen lazım dedi. Ben ameliyathanede sedyede kendim kıçımı kaldırıp diğer sedyeye geçtim ve bütüm ameliyathane şoka girdi😅 odaya çıktım ve kızımı hemen yanıma getirdiler. Benn kendimi çok iyi hissediyordum kendim tuvalete gidip kendim üzerimi giydim ve herkes şok içinde bana bakıyordu. Baş ağrım olmasın diye hemen kahve ve bitter çikolata yedim. Sezeryan olcaklar korkmayın herşey çok güzel oluyor.
çok şükğr bugün 11 günlük olduk tek sorununuz meme reddi yaşıyoruz, çocuk doktorumuzda sık idrar yolu enfeksiyonu geçiren annelerde bu durumu yaşıyoruz dedi ama pes etmiyorum her gün deniyorum vermeyi dua edin kızlar memeyi emsin. Çünkü sağıp veriyorum şuanda çok zorlanıyorum.
hepinize kolay doğumlar diliyorum, sorularınız varsa seve seve cevaplarım😍