ecembugra53 sevdax 17. Haftamda hisssettim bende dalgalanma yapıyor arada pıt diye vuruyor sakince güm geçtikçe hareketlendi 😊
sevdax sympapatya sol kasığımda bişey inip kalktı sanki görmedim öyle hissettim sadece bebekmydi acaba 14+3 teyim
sevdax Merdgn sol kasığımda bişey inip kalktı sanki görmedim öyle hissettim sadece bebekmydi acaba 14+3 teyim
sevdax Busimss sol kasığımda bişey inip kalktı sanki görmedim öyle hissettim sadece bebekmydi acaba 14+3 teyim
sevdax ecembugra53 sol kasığımda bişey inip kalktı sanki görmedim öyle hissettim sadece bebekmydi acaba 14+3 teyim
sevdax Halimehacin sol kasığımda bişey inip kalktı sanki görmedim öyle hissettim sadece bebekmydi acaba 14+3 teyim
Ezgi-ceren sevdax 19. Haftada ufak ufak şu an 21. Hafta ancak net olarak evet bebek hareketi diyebiliyorum ☺️
sevdax Ezgi-ceren sol kasığımda bişey inip kalktı sanki görmedim öyle hissettim sadece bebekmydi acaba 14+3 teyim
sevdax Arzu_tuncay23 sol kasığımda bişey inip kalktı sanki görmedim öyle hissettim sadece bebekmydi acaba 14+3 teyim
ecembugra53 sevdax ilk gebelikse zor daha küçük o bagırsak hareketi ile coo karıştırılıyor doktorum da demişti ilk gebelikler de ileriki dönemde hissedilir diye az kaldı sizinde az daha büyüsün net hisssedersiniz 😊
Arzu_tuncay23 sevdax bende de olmustu doktorum ilk hamilelik o haftalarda hissetmek imkansiz demisti bagirsak haraketleridir yuksek ihtal az sabir 😍 bu sabrin sonu cok güzel😍
Wonderanne sevdax 15.haftada kalp atışı gibi pıt pıt hissettim o sırada eşim dinlemeye çalışıyordu bebeği 🤗🌸
sevdax Wonderanne sol kasığımda bişey inip kalktı sanki görmedim öyle hissettim sadece bebekmydi acaba 14+3 teyim