_Koncuy_ inthequeue gulumse0611 bilmiyorudumm🤐 birkaç ay önce hamburger yemiştim ama içinde var mıydı yok muydu bilemedim inşallah sıkıntı olmamıştır 😑
inthequeue _Koncuy_ Evet toksoplazma riski var ayrıca tam pişmemiş et güzel yıkanmamış yeşillikler ve meyveler de öyle
Tatlisannedilekk nnt28 virüsten dolayı sipariş vermeye güvenemiyorum cnm istedikte evde kendim yapıp yiyorum, ama sonuçta hergün yenen birşey değil ki zararı olacağını düşünmüyorum
Gonulidil nnt28 ooo hemde çok yedim. Çalıştığım için öğlen yemeklerini mecbur dışarda yiyodum. Hep ev yemeği insan bıkıyor vala arada yedim hamburger ciğer kokoreç 😂
1Anne_ nnt28 bende çok istemiştim yedim yedikten sonra öyle bi midem bulandı ki kaç gün tadı ağzımdan gitmedi istifa ettim 🤢
Rabia95 nnt28 benimde canım çok çekiyordu, dün eşim pide döner söylym hem et ye hem belki nefsin körelir dedi valla nefsimi de köreltti ette yemiş oldum iyi bi yerdi söylediğimiz yer. Normalde kırmızı et tüketemiyorym çok
dnayns Whooper delisiyim 1 haziran’da mekanlar açılır açılmaz bulantıya rağmen yedim :) Zaten sürekli ağlak mod, halsiz, iştahsız geziyorum, bu keyiften de mahrum bırakamam kendimi. Eskisi kadar abartmadan arada yerim valla :)
Aygul01 nnt28 2,3 kez canım cekti burgerking filan yedim. Onun haricinde evde sık sık kızartma yapıp yedik. Tavuk nuggets filan. hatta 4cude yedigimde dündü uzun bi aradan sonra, ben chicken menü yiyorum hamburger degilde. Esim cok dikkat eder bana yedigime filan ama o bile beni rahat bırakıyor yemek konusunda. Karimin canı ne istiyorsa onu yesin diyor 😌 Bu kadar pimpirikli olmayın ya bisey olmaz 🙄😃
_Koncuy_ gulumse0611 Yaa öğrenemedim daha bu ayın sonunda gideceğim nasip olursa 😻 Şuan gitmemek için kendimi zor tutuyorum 😁Siz ne kadarlıksınız belli mi cinsiyetler
N6gksl nnt28 ye cnm aşerdigin ne olursa olsun bnde mecdonosa gidip yedim deli gibi 😁 bişey olmaz bana bişey olmadi
aezgi Mc burger gibi yerlerde ne eti olduğu belli değil ama artık cok iyi hamburgerciler var ordan yenebilir benimde cok cekmişti yedim vallahi😬
Tuba_engn nnt28 Maalesef artık dayanamadım ve Eşime 1 kereliğine söz vererek Yedim☺️🤣 Tabi içeçek ayran🥺