Hanımlar merhabalar,
Biz doğuda görev yapan bir çiftiz. Eşim kütahyalı ve detaylı ultrason zamanı Kütahyada olacağız. Az evel Anadolu hastanesini aradım ve detaylı ultrason yaptıklarını fiyatının 250 tl olduğunu söylediler. Duyduğum kadarıyla devlet hastanesinde de varmış randevu alabilirim. Sormak istediğim şu sizce hangisini tercih etmeliyim? Anadolu hastanesinde detaylı yaptırıp da memnun kalan var mı? Yoksa devlete mi gitmeliyim? Takipli hasta olmadığım için özelde nasıl davranırlar bilemedim 😔 Anadolu hastanesinde önereceğiniz ılımlı ilgili doktor var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🤰🏻

inthequeue merhaba. Ben detaylı ultrasonumu Park Hayat Kütahya hastanesinde yaptırdım. Çok güzel ve ayrıntılı baktı. Memnun kaldım. Yarım saat sürdü. Her ayrıntıyı söyledi, sorduğum soruların hepsinede güzel cevaplar verdi. 350 tl idi fiyatı. Anadolu ve devlet ile ilgili bir bilgim yok maalesef.

gulkara88 Hangi doktora gittiniz acaba? Ne kadar önceden randevu almak gerekiyor? Kadın doğum uzmanı mı yapıyor yoksa hastanede perinatolog var mı

inthequeue benim kadın doğum doktorum Bengi Sözen. Detaylıyı ise İrfan Okumuşer yaptı. Perinatolog mu bilmiyorum ama. Kontrole gittiğimde 1 ay öncesinden almıştım yoğun olduğu için. Eğer düşünürseniz hemen almanızı tavsiye ederim.

gulkara88 Kadın doğum uzmanı mı yönlendirdi irfan okumuşere çünkü randevu sisteminde öyle bir doktor gözükmüyor

inthequeue evet o yönlendirdi. Hatta muayene sonrası ben odadan çıkmadan doktorumun asistanı aradı doktoru o esnada oluşturduk randevuyu.

gulkara88 Anladım canım çok teşekkürler ben de kadın doğuma aldım şimdi internet üzerinden randevu umarım hemen yönlendirir 😊