132025 Kızlar bu ay ilk defa kullandım yumurtlamadan itibaren bu şekilde belirgin ikinci çizgi bi kaç kere çok silik çıktı sadece sonra hep böyle burdakinden bi iki tık daha açık renk bu arada ![]https://hizliresim.com/543lTW
Fasulyemibeklerken 132025 yumurtlama olacak değerlendir canım bugun ve yarın yine yap kırmızı ise devam denemeye
Annesi34 Canım T çizgisi C kadar koyu yada daha koyu olunca yumurtlama oluyo ben o şekilde takip etmiştim kendimde
Minnaki_beklerken Canim bu durumda ya ikinci kez yumurtluyorsundur ya da gebelik olabilir. Seni boyle umitlendirip sonra uzulmeni istemem tabi ama kendi tecrubelerime dayanarak boyle dusunuyorum. İnsallah hayirlisiyla gebesindir ☺️
132025 Minnaki_beklerken yumurtlama olalı nerdeyse 2 hafta olcak devamı hep böyle canım yumurtlama olana kadar çok silikti ikinci çizgi
Minnaki_beklerken 132025 arkadasin dedigi gibi elinde varsa topluca atsan aslinda daha anlasilir olur. Bir de yumurtlamayi gordukten sonra ertesu gun hic siliklesmedi mi ? Siliklesmesi gerek cunku onemli olan aslinda yumurtanin catlamasi.
132025 Minnaki_beklerken silikleşti canım bu da zaten diğerinden silik evde olmadığım için hepsini çekemiyorum ama zaten kuruyunca daha silik duruyo
Minnaki_beklerken 132025 bazen hormonal yukselis alcalis da olabiliyor canim bilemedim. İnsallah gonlunden gecen nasip olur hayirla saglikla ☺️
Minnaki_beklerken 132025 eger adetlerin duzenliyse hic sasmaz diye dusunuyorsan ve yumurtlamanin ustunden 14 gun gectiyse bence gebelik testi yapabilirsin emin olmak icin. Ama yok duzensizse adetin one cekilmis demek ki bazen mevsimsel gecislerde vs bile etkilenme olabiliyor. Hayirlisi olsun