Tbusraaa TAkilicci Maşallah canım az kalmış eksik yok bence. Doğumhaneye verilecek kıyafet derken hastane çıkışı dimi hiç bilgim yok bu konuda
TAkilicci Tbusraaa Ben hiç hastane çıkışı almadım canım, ikili takımı var alt üst altı çoraplı, içine giydirmeye içlik, ayağına çorap, eldiven, şapka, kalın müslin bir örtü, bez ve pamuk koydum küçük bir çantanın içine ❤️
Arinna TAkilicci ağız bezi biraz daha koy canım tek kullanımlık alt değiştirme örtüsü( bebek bakım örtüsü)Hastanede kullanıp atarsın. Hoşaf. İç çamaşırı, ince bir yelek al kendine bence, şarj aleti,
TAkilicci Arinna bebek bakım örtüsünü yazmayı unutmuşum 🙂 Antalya’da doğum yapacağım az bir vakit kaldı o yüzden yelek yerine uzun kollu orta kalınlıkta geceliğimi aldım olur mu? Hoşaf da aklımda ❤️
Gul-08 TAkilicci hemen hemen aynı şeyleri koymuşuz, ben bi de emzirme yastığı koysam mı diye düşünüyorum, sezaryen olacağım için emzirmede kolaylık olur diyorum, sonra da zaten 1 gece kalacağım diye vazgeçiyorum, koyan ve tavsiye eden var mı acaba?
TAkilicci Gul-08 arabaya koyun ihtiyaç duyduğunuz anda kullanırsınız ama ben iki yastığı üst üste koyarım diyorum kendimce 🙂
TAkilicci sevara kaka yapabilir ve kusabilir pis kalmasın diye. aralarında hemşireye verilecek ve sırt çantasına koyulacaklar da var 🙂
TAkilicci Cigdemanne_01 başka bir şey olsa hemen alıp kullanırım ama kıyafet ihtiyaç olsa yıkamadan alıp kullanılmaz dedim sonuç bu 🙂🙂
Esseanne Cigdemanne_01 ben iki takım katmayı düşünüyorum banada çok geldi ya yedek zıbın katarım yeter
busraydinli TAkilicci biberon koy her ihtimale karşı. Ben yeni doğum yaptım bebeğim iri olduğu için mama takviyesi yapın demişler anneme biberon koymuştum sadece mama alıp geldi eşim iyi oldu. Bir de çok üşüyorsun doğumdan sonra kalın bir şey koy kendine