1erkekannesi busra123 ya evet son zamanlarda öyle oluyor uyurken özellikle boğazıma kaçıyor öksürerek uyanıyorum
Merveery busra123 bende de var sinir oluyorum. Bir tek bende olduğunu düşünmüştüm. Doktoruma da sormadım hiç
busra123 1erkekannesi bir sakıncası olacağını düşünmüyorum doktoruma da henüz soramadım yine hoş bir durum değil
1erkekannesi busra123 aynen bende sormadım henüz ilk kontrolde soracağım netten baktığım kadarıyla sakıncalı bi durum değil ama o an çok kötü oluyorum ben umarım geçer canım
klebsiella Kizlar merhaba konuyu hortlaticam doktorlariniz ne dedi bu duruma?Merveery busra123 busra123 Merveery 1erkekannesi
1erkekannesi klebsiella doktoruma soramadan doğurdum ben canım doğumdan sonra düzeldi ama hiç olmadı 23 gün oldu doğum yapalı
klebsiella 1erkekannesi biliyo musun aklima bagirsaklarimda acaba kurt mu var diye geliyor korkuyorum 🙁
Temmuz Hamileliğimin ilk 4 ayı deli gibi tükürük salgılamakla geçti öyle tükürük birikiyordu ki anlatamam bu çok normal bir durummuş şimdi son aylardayım aZaldı ama yine de uyurken bazen yastık ıslanmış oluyor maalesef