Gulsah96 Merhaba 6+3 haftalıgızz ama uzandıgımda kalkarken sürekli başım dönüyor ve gözüm kararıyor sizde de oluyor muu? Ve kalp atışını ne zaman duydunuuz
EdanurZ Gulsah96 7 haftalığım bende de oluyor perşembe günü randevum var gidecem bakalım kalp atışı duyulur mu bende merak ediyorum
Aslim22 EdanurZ duyulur canim 7+4. Te gittim cok sukur hem kesem gorundu hemde kalp atislarini duyabildim 💖
Erdeminannesii Bende bugun gittim keseyi gördü ama kalp atışı için bi hafta daha verdi ☺️Hayırlısıyla duyarım bu arada akıntı gibi bi his geliyor ama bakıyorum bişey yok neden olabilir acaba bu haftalar normalmi
hope34 Erdeminannesii ben de aynımı yasıyorum. Daha önce kaybım oldugundan endişeleniyorum ama kahverengi olmasın yeter. Akıntı normal dedi doktorum
Bsrbsn Hamishemsire betanız kaçtı benimde 5+2 en son pazartesi muayene oldum gözükmesi için erken dedi haftaya gel dedi pazartesiye kadar nasıl dayanacak bilmiyorum
Erdeminannesii hope34 varmış gibi hissediyorum akıntı ama yok kuru yani bilemedim bidahaki gittiğime soracam bakalım doktoruma Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Hamishemsire Bsrbsn en son 4 Haziran da baktırmıştım 1415 ti :) ilk keseyi de 6 Haziran da gördüm bugün de kalp sesini duydum🙏😊