Bus_ak18 cansel30 anladım canım bende e bebekden zıbın aldım kısa askılı uzun kollu 2şer 3er tane. 3 tanede uzun kollu zıbınlı alt üst şapkalı takım aldım 2 tane hastane çıkısı aldım. Bide 6aylık 9aylık 2 3er zıbın aldım. Ama tulum yada bluzlu gibi takım almadım senin attığından
Bus_ak18 turunculuanne eşim askerde olacak diye alamam die simdiden almak istiyorum canın zaten dısarıda çıkmam hemde kışa denk gelecek diye. Ondan kararsız kaldım evde uzun kollu zıbın üstüne yelek giydirilse üşümez sanırım
turunculuanne Bus_ak18 evet ev soğuk olmuyorsa fazla bile gelebilir hatta.. ben yenidoğan kıyafetlerini çok almamaya çalıştım canım 3-6 falan aldım daha çok , kışa denk gelicez bir de uzun kollu daha iyi
Bus_ak18 Akg anladım kuzum benim okudugum yazılarda kısa askılı flnda yazıyodu bende acemilik bilmeden 2şer 3er aldım ama yeterli ozaman zıbınlar. Uzun kollu tulum alırsam alıym ozaman
Akg Bus_ak18 yoo onları da giydirebilirsin ama üstüne yine birşey giymesi gerekir diye düşündüm. Okuduğun yazılarda yaz bebeği kış bebeği şeklinde ayrıntı varsa ona da dikkat etmek gerekir
Bus_ak18 Bahriye06 evet demek istediğim bunlardandı canım bunlardan 2 3 tane aldım sanırm kız böyle normal bluz tipli almadım. Ekim sonu kış zaten kısa kollu giymez
Bahriye06 Bus_ak18 evet canım bende oğluşuma alıcam ama daha bişey almadım ilk zamanlar uzun kollu çıtçıtlı badi giydiririm evde olduğumuz için müslin örtüyle falan sarılı olur zaten hemen kazak falan giyemez 2.3.aydan sonra attığım pembeli takımdan giyer
Bus_ak18 yumukeller çok yardımcı oldu yorumun canım çok saol. Benim demekki tulum uzun kollu takım lazm bikaç tane daha bakalım. Sağlıkla gelsin sağlıkla giysinler inşallah
yumukeller Bus_ak18 rica ederim canım. E bebekte indirim vardı en son. Oraya bak bı istersen. Amin hepimizinkini inşallah 😊
nil_sugra Bus_ak18 ne ara geldik bu haftalara? Kuzum ben bir şey almadım. İlk oğlumdan kalanlarla ilerleyeceğim. Sadece bugün ayakkabı yapmak için malzeme aldım dayanamadım 🤗
Bus_ak18 nil_sugra ayyy evet kuzum 20li haftalara gelmişiz bile çok şükür bin şükür🤲🏻 eşim olmayacağı için ilk gebelik birde alıp köşemde dursun istedim olsa bende giydiririm eskimiyor bile
Yagmurahmet16 Bus_ak18 Masallah siz bayagi almissiniz benim kasim başı cinsiyetlerimiz belli birde ikiz daha kırık igne bile almadim 6 7 aylik olsun alırım diyordum ama boyle duyunca alasim geliyo🤭
Bus_ak18 Yagmurahmet16 benimde ilki düşük oldu 1.5 seneden sonra olunca birde eşimin agustosda askere gitme durumu var mecbur alıp koymam gerekiyo canım 😊 alınca da hergün açıp açıp bakıyorum çok güzel duygular
Bus_ak18 Bahriye06 evet kuzum ya evden çıkmayacak neticede sıkı sıkıya sarmakda istemiyorm. Örgü yelek süveter falan giyer üstüne üşürse kat kat giydirmem diyorum ama bakalım
BambinosununAnnesi Bus_ak18 canım ya ben başka gönderiye yorum yaparken senin gönderiye yazmış nasıl oldu anlamadım😂 ben çoğu şeyi aldım sayılır . Sadece bebeğin odası , bornozu ve anne ihtiyaçları kaldı. Böyle diorum ama hergün yeni bişe çıkıo
yumukeller Bus_ak18 aynen bende zıbın ve patikli alt pijama istettim çok memnun kaldım😊 lcw nin outlet bölümünde de ben çok ürün aldım varsa yaşadığınız sehirde bakın derim 😊