Nurhayatymnli Lina28 41. Haftam dogmuyo hala gelcegi de yok hastanede yatiyorum rahim agzim gevsesinde kanala insin diye
Momnurse Lina28 Bugune kadar hiç bi yerde okudun hiç bir doktorun ağzından duydun mu kız çocuğu şu haftalarda erkek çocuk şu haftalarda doğar diye?
aniii Benimki 3 geçti suni sancıyla doğdu bebekten bebeğe değişen birşey bence cinsiyetle bir alakası olduğunu düşünmüyorum
__meczup__ Kişiden kişiye değişir bence ben 10 gün önce doğmuşum belki benim kızım da erken doğar bnce nst de sancısı çıkanlar cok uzun durmuyor
Nurhayatymnli sweethome1000 saolasin darisi size insallah spinal oldum guzeldi alınırken hic sıkıntım olmadi cok sukur ama etkisi geciyo yavastan bide karnima kum torbasi koydulardi o agri yapti cok daha kaldirmadi hemsireler onu bekliyoruz 😊
aniii Meralaltindal malesef normal doğum gerçekleşmedi 12 saat suni sancıdan sonra kızımın kalp atışlarında sıkıntı oldu o yüzden sezeryan oldum şu an ikinciye hamileyim bunda kısmetse sezeryan düşünüyorum direk bu da kız bakalım belki bu kendiliğinden gelmek ister😂
Nurhayatymnli __meczup__ Allah razi olsun Allah bu yolda kimseyi bekletmesin 2 gundur hastanelerde telef olduk cok sukur kavustuk sonunda rabbim herkese nasip etsin 😊
sweethome1000 Nurhayatymnli oyy hadi darıssı bizlere inşallah benmde 17 haziranda haftaya çarşamba inşallah 😍😍