denizimsi18 CgdmZtrk hareket etmediğin ne ya evde ben ve eşim yaşıyoruz benden başka gene kimyapacak gene zorunlu yapıyorum ev işini ama çok zor bazen yapamıyorum 32 haftama kadar yaptım detaylı herşeyimi artık çok ağırlaştım diyorum hamilelik hastalık değil değil diye dolamışsınız ağzınıza bir laf insanların ne halde olduğunu bilmiyorsunuz günde 10 tane ilaç birden alıyorum doktorum bile yürüyüşü yasakladı bana sadece esneme hareketleri yaptırıyor sağlık problemlerinden dolayı boş cümlelerinizi kendinize saklayın .
CgdmZtrk denizimsi18 psikopat mısın? Sana insan gibi yorum yaptık. Önce kendi yazdığına bak sonra çemkir millete.
denizimsi18 CgdmZtrk yatarak geçirmeymiş doktorum bol istirahat öneriyor sen benim sağlıki durumumu biliyormusunda kendince bir şeyler öneriyorsun pardon ??
CgdmZtrk denizimsi18 ozaman postunda sağlık probleminden dolayı sürekli yatmak zorunda olduğunu da yazacaksın bizde ona göre yorum yapıcaz.
CgdmZtrk denizimsi18 herşeye eriniyorum diye post açarsan bu şekilde yorumla karşılaşırsın. Eriniyorum demek yerine doktor yatmamı istirahat etmemi söyledi diyeceksin ozaman
Ardenali denizimsi18 hanimefendi siz soylemezseniz kimse sizin özel durumunuzu bilemez sadece tavsiyede bulunuyor burda herkes birbirine bu şekilde agresif olmaniz hem size hem bebeginize zarar hepimiz ayni yollardan geciyoruz kirici olmaya gerek yok relax..
MelisakayA denizimsi18 bende öyleyim sürekli yatasım geliyo uykum geliyo valla bezdim artık 34. Hafta bitmek üzere Bi doğsa da eski halime dönsem çok yoruldum artık
Zynpctn Bende 35 haftaligim.su bir haftadır çok zorlanmaya başladım sırtım ağrıyo,yemek ev işi yapmak bile ölüm gibi.az bi iş yapsam hemen yoruluyorum yapmasam için rahat etmiyor hayırlısıyla bi dogursaydik🤦♀️
Busesrmz denizimsi18 bendeee :( uzanırken bile yoruluyorum ağırlaştık iyice olsun az kaldı bebişlerimize kavuşmaya ❤️🥰
Marazin_annesi denizimsi18 ben daha 26+3 günlüğüm ve benimde ellerim ayaklarim yüzüm çok şişti balon gibi üstelik devamlı disardayim en az iki saat dolanıyorum eve zor atiyorum kendimi temzlige 12 de başladım şimdi oturdum🤔😣 çok yorucu 😒🤦
denizimsi18 CgdmZtrk herşeye eriniyorum yazsam bile bu bir rahatsızlıktır hemen ağzınıza bi laf dolamışsınız hamilelik hastalik değil diye yok canım biz bilmiyorduk .. iyiki deyin bi o lafınızı burda benim gibi kaç tane hamile aynı benim gibi yazdı üste cıkarak bak son haftalar yorulmak dan daha normal ne olabilir bunu yadırgamanız sinirlerimi bozuyor
CgdmZtrk denizimsi18 yiyip içip yatıp ödem tutup şişmişsin hareket et diyene çemkiriyorsun. Çok ayıp..
denizimsi18 Ardenali özel durum ne ya yürüyüş yapamıyorum demek mi ha iş yapamıyorum yazmışım ha yürüyemiyoruz ne farkı var cok merak ediyorsan yazabilirdin niye halsizsin diye 😂😂
denizimsi18 CgdmZtrk ha söyle içindeki pis düşünceleri çıkar hamilelik hastalık değil diye üzerini kapatma Aahhh ahh acıdım sana 😂😂😂😂😂
denizimsi18 CgdmZtrk postumdan cıkarmısın değişik kelimeler kullanan kaba insansın sen cemkirme Kelimesi insana uygun bi özellikmi dediğin herşeyi sana bahşediyorum senin bomboş gereksiz cümlelerine canımı sıkamam rahatsız oluyorsan çık yazdığım yerden yaşı küçük diyorsun yaşımı bilmiyorsun yürüyüş yasağı bilmiyorsun herşeyi bilmeden yorum yapıyorsun hadi şimdi bunada yaz yaşınıda söyleseydin bilirdim öyle yorum yapardım diye 😂😂😂 ahahah ayy güldürdün kızzz beniiiii işsiiiizzzz
Ardenali denizimsi18 merak etmiyorum ben size hanimefendi diye hitap ediyorum ama siz bana sen diye hitap ediyorsunuz ne yaraniz varda bu kadar gocundunuz yaşım 35.. hem çalışıyorum hem büyük ogluma bakiyorum hem doğumuma 10 gün var ve her işimi kendim yapıyorum hareket halinde oldugum için 12 kilo aldim ve inanin insanlara cemkirmek ne odeminizi azaltır ne de sizi rahatlatir siz böyle devam edin hayırlı doğumlar 😊
denizimsi18 CgdmZtrk Allah’ın verdiği nimete hakedene verip vermiyceğini sen mi biliyorsun rezil kadın ettiğin cümlelere bak normal bir tartışmada anneliğimi nasıl yargılarsın anneler hiç kimseyle tartışmıyor veya kızmıyormu Allahım da sana akıl fikir İhsan eylesin defol git !