ozsim23 Bugün gittiğim kontrolde plasentamın rahim ağzında olduğunu söyledi doktorum. Şuan için riskli bir durum yok dedi ama ilersi için erken doğuma neden olabilirmiş. Siz böyle birşey yaşadınız mı? Bir de yukarı çıkması için birşey yaptınıZ mı ?
Ilawka ozsim23 kac haftaliksiniz? Bendede ayni durumdayim agir is falan yapma uzanmayi tercuh et ve iliskiden uzak dur
Deletedmom264 ozsim23 Bende de oldu canım ama hiçbirşey yapmadım rahim büyüdükçe kendiliğinden çıkar yukarı dedi çıktı zaten, rahim ağzına yakınken sadece haftada 1 ilişki önermişti öyle yaptık düzeldiğinde normale döndü
Esmnrnrl ozsim23 Yukarı çıkıp çıkmaması konusunda pek bir bilgim yok fakat eğer doğum kanalına yakın yerleşimi varsa normal doğum şansı azalıyor diye biliyorum
ozsim23 Ilawka 15+6 haftalığım.aslında hep dikkat ediyorum ağır iş yok ilişki olmadı hiç . Rqhim büyüdükçe çıkabilirmiş bakalım hayırlısı
Deletedmom264 ozsim23 Bence hiç tedirgin olma canım Allah korur, benim 2-3 hafta sonra düzelmişti belki daha önce düzelmiştir ama coronadan dolayı çok sık gitmediğimiz için doktora gidince düzeldiğini söylemişti