Snszasla ah canım cok iyi anliyorum seni. Bu bulantiyi yaşamayan bilemez. Ben ilk hamileligimi ögrendigimde 2 3 haftalikti. Hic bulanti yoktu iyi dedim böyle giderse rahat geciricem bu dönemi insallah diyodum kiiiiiii tam 6. Haftaya bi girdimm perisan oldum desem yeri. Birde benim işim ikamet ettigim il de degildi.Tayinim olmadigi icin memleketime gidis gelis yapiyordum 2 3 gunde bir o yollarin dili olsada konussa. 8-9 haftada artik zirveyi görmüstüm. Her iki günde bir acillerde serumlarla duruyodum ve yolda kötü oldugum icin raporlarla gecirmek durumunda kaldim o dönemi. Koku hassasiyetim ve halsizligimde zirve yapmisti. Doktorum bana ilk onzy vermisti agizda eriyen cilekli bi ilac bi süre kullandim ama onun tadida bulantiriyodu midemi. Daha sonra zofran yada zofere gectik eczanede hangisini bulursam. Biraz pahali bi ilac ama etkili. Acile gittigimdede her defasinda sorardim serumun icine neler koyduklarini. Hep de zofran koyarlardi seruma o iyi geliyodu 2 maksimum 3 gün idare ediyordu beni. Doktorum bi zararinin olmadigini kendi hamileliginde kullandigini söylemisti. Cok mecbur kalmadikca kullanmak istemedim yinede ama yola giderken ve sabah o sari sudan sonra iciyordum. Doktoruna bi sor istersen. Ha bu arada bana prilam da vermisti ama cok etki etmedi bana sersem gibi yapti. En son zofrana gectik daha öteside yok zaten. 16 17de de gecti. Simdi 33+4deyiz. Rabbime bin şükür hepsi geciyo sabret. Onu her gördügümde herseyi unutuyorum öyle mucizevi bisey ki anneligin cilveleri bunlar diyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. ☺