Zlmdnccc Kızlar mrb 40+1 kız bebek bekliyorum. Dün acılmam 1 cm Di yürüyüs flan da yaptım ama faydası olmadı. Doktor ilk dogum oldugu icin acılma yavas olur dedi. Napmak lazım hızlı olsun diye en azından hızlı ilerlerse daha kolay olur benim icin
Dilantpz Zlmdnccc valla bende 39 oldum 1 cm açılma var sancımda çıkıyor ama bebeğim gelmemekte kararlı 😂😂 pazartesi gitmiştim yarın tekrar çağırdı bakalım inşallah açılmam ilerlemiştir sıcaklarda gebelik çok zorluyor 😔😔
Kevserr42 Miranmiray bnde 38+5oldum bgn suni snaci ile dogum yapabilcm söylediler kabul etmedim acilmam yok nst agrim var ama `
Miranmiray Zlmdnccc Evet canım akşam yarım saatlik yürüyüş yapıyorum 2 günde bir bide sıcak duş alıyorum egzersiz yapıyorum ama ilerlemiyor
Zlmdnccc Miranmiray ilk dogum lar yavas ilerler dedi de seninki baya ilerlememis durmus yani gerci zamanın var canım acele etme baksana bana 40+1 🤦♀️😏
Miranmiray Kevserr42 AA gittin i doktora canım dün akşam haber bekledim ama ses çıkmadı senden 😅😅hayırlısı olsun canım ya
Zlmdnccc Kevserr42 nts de sancım cıkmıyo benim hic oyle bisey demediler bana o yüzden mi acaba sancım yok diye mi ki 🙄
Kevserr42 Miranmiray cnm gittim sabh suni sanci vercklerdi istemedim 8 gün kaldi dolduram da eger dogum olmazsa o zmn suni sanci alam😂
Gencdijle 40+0 bekliyorum ara ara sancılar oluyor düzensiz başka da bir şey yok :/ gelsiiin bebeşim artık bana bi enerji yollayın 😄
Zlmdnccc Kevserr42 benim agrım yok nts de de normal cıkıyo o yüzden cok beklersin diyolar galiba bana 😁