Zeyzey14 İyi günler malum yaz geldi bir yerlere kaçıyoruz. Hamile olduğumuz için daha hassasız. Hamilelikte kullandığınız güneş kremi var mi tavsiye edeceğiniz 🐣😊
TAkilicci Zeyzey14 önce cildiyeye görün canım ciltten cilde değişir öneriler sana ağır yada hafif gelebilir 🙂 solante ağırdır mesela
turunculuanne Zeyzey14 roc markalı leke karşıtı güneş kremi var şu an onu kullanıyorum memnunum. Yapısı çok hafif yüzüm çok kuru o açıdan da iyi oluyor nemlendiriyor
gulumse0611 Eemmyy bende onu aldım içeriği iyiydi beyaz kalıyo ama koruyo iyi sanırım çok kullanmadm ama büyük bide iki yıl yeter bana 🤩
Arinna Zeyzey14 Ben kullandım canım bilmiyorum şimdi alerjik bir durumun olursa bilemem. Vıchy alsana en temizi trendyol da indirimdeydi sanki dün öyle hatırlıyorum
Medusafer Zeyzey14 be im.cok hassas bir cildim var yaz kış hep kullanırim güneş kremi 3 yıldır lierac sunissime kullanıyorum hamile oldugumu öğrenin solante pregna denedim ama cildime hiç iyi gelmedi çok ağır bir yapısı var tekrar lierac kullanmaya devam ediyorum
beatrice00 Solenta pregna yuzde yaglilik hissi birakiyormus sivilcelenme yapiyor diye duydum bana doktorum la roche posay onerdi hatta yeni aldim internetten yaglanma yapmiyor ve rengi yuzunde kalmiyormus kullananlar memnun