Mervelsmet feamtrmea sağlık odağındaki ebe bana bitki cayi icmememi söylemişti özellikle yeşil cay, ada cayi düşük yaptırıyor demişti ne kadar doğrudur bilemem ama içmemekte fayda var yinede
M_N_R feamtrmea Bitki caylari pek onerilmiyo ya.ALLAH gostermesin duwuge falan yol aca biliyomuw.Ben hamileliy8mn bawlarinda yewil cay iciyodum.Midem bulandigi icin biraktim Sonradan zararlinoldgnu ogrendim
Mehlikapartal feamtrmea adaçayı, yeşil çay, kekik bunlar var genellikle ama siz yine de bitki çayı içerken bi bakın internetten en zararsız görülen bile zararlı olabilir.
feamtrmea canım ıhlamur çok içmek istiyor ama yine de tereddüt ediyorum ya burnuma bi güzel geliyo ki kokusu🥺🤦🏻♀️ napsam bilemiyorum
Anneolmayahasret feamtrmea ihlamur gebelikte icilebilinir canm grip olunca doktor direk ihlamur diyo icine limon sikarak tavsiye ediyo.. Sen yinede doktoruna sor
M_N_R feamtrmea Amin Amin ALLAH gostermesin oyle weyler😔.Rabbim korusun bebeklerimizi sag saglim kucagimiza alalim in we ALLAH🤲💖😇
nil_sugra feamtrmea benim arada içtiğim çaylar var. Kendi kuruttuğum zeytin yaprağından çay içiyorum, zencefil, zerdeçal, karabiber çayı içiyorum. Birde çobançökerten otu içiyorum.