Ezgi1990 Kızlar merhaba geç döllenme yaşayanlar ben zaman öğrendiniz hanile olduğunuzu? Benim adetim 2 gün gecikti ama idrar testi negatif. Adet olana kadar umut var malum o yüzden umut olun bana 😍
Ezgi1990 Ezgi1990 beni umutlandıran şey bu arada ben klomenle femara ileyken bile çok geç yumurtluyordum , o yüzden geç döllenme olasılığını düşünüyorum . Tabii varsa yoksa adet olurum 😊
Hope8 Ezgi1990 adetim 10 gün gecikince öğrendimm beta değerim 591 di normalde 6 haftalık hamile olmam gerekiyodu ama 4 haftalıktı şimdi haftasına yetişmeye başladı 🙂 şuan 16+6 hamileyim
Rabia95 Ezgi1990 adetten 15 gün sonra öğrendim. Şu an 17 haftalık hamileyim 3 hafta geç döllenme yaşadım
Ezgi1990 Yildizim normal de yumurtlamanız geç mi oluyordu biliyor musunuz ? 20 gün çok uzun bir zaman o kadar beklesem sonunda adet olsam çok üzülürüm neyse ki siz güzel haberi almışsınız darısı bana inşallah
ilseng Hope8 merhaba doktor bana da geç döllenme dedi şuan 6+2 gözüküyoruz ama daha 2 gün önce 2611 bhcg değeri ile vajinadan ultrason ile keseyi gördük. Acaba kaç haftalığız şuan 😂
Yildizim Ezgi1990 Benim hep adet düzensizliğim vardı o yüzden uzun zaman sabırla bekledim sonunda aldım güzel haberi 😊inşallah siz de güzel haberler alırsınız
HGa Ezgi1990 canım adet tarihimden nerdeyse 12 gün sonra falan öğrendim o zaman hcg değerim 12,3 civarı çok yeniydi
Hope8 ilseng kaç haftalık oldu onu tam bilemem canım ama 2 hafta geride olabilir betan yüksek çünkü 2 hafta sonra kalp atışını duyarsınız normal karından ultrasyonla ama endişe etme kendi haftasını bi şekilde yakalıyor bebek ileriki haftalardaa 🥰
ilseng Hope8 insallah canım bende öyle düşünüyorum 🥰 1 hafta 10 gün geç olmuş olabilir gibime geliyor
Mrv_1864 Adetim düzensizdir genelde 5-6 gün atar her ay bu ay da öyle oldu sandım. 8.gün gecikmesinde kan testi yaptırdım betaHCG 47 çıkmıştı :) doktor geç döllenmedir dedi bana da