Hasretyasar Kızlar yaptıran oldu mu hastaneye çıkışı isimli ben baktım güvenilir mi güvenilmez diye kararsız kaldım
Alvvv Hasretyasar tuğba kuyu dan yaptırdım instagram adresi var çok memnun kaldım kalitesi ilgisi profesyonelliği
Busravebebegi Hasretyasar ınstagram da zeynocanakis var ben yaptırdım henüz elime ulaşmadı ama bugün bitmiş çok güzel görünüyor 3lu tulum set ve taki yastığı 135 e yaptırdım
Neclanur Hasretyasar serminin nakisdunyasinda yaptırdım ben memnun kaldım hem uygun hem zaten pamuk ürünler
Babyy1S Hasretyasar insta.bebe.giyim ben arkadaşa hediye ordan yaptırdim komple set isimli 180 190tl havale de kargo ucretsiz ve çok ilgilendiler ürünün her aşamasını fotorafını da attılar bebegimin cinsiyetini oğrenip kendime de ordan alıcam güvenilir sayfa 🥰
Gunesazra AkdenizO dan yaptırdım nakış yaptırmak istedim baskılar hoşuma gitmiyor diye 4lü takım olarak yaptırdım☺️
Pnarrr Hasretyasar hirabebekevi’ne yaptırdım memnun kaldım bide kapıda ödeme var fiyatları da baya uygun 1 haftaya elime ulaştı 😊
GebeAnne Hasretyasar butikbebecik sayfasından yaptırdım instagramda. Ayrıca yastık ve kılıfını dahi yapıyorlar bir çok sayfa yastık yapmıyor ya da ek ücret alıyor ve bu fiyata bulamazsın araştırırsan. Ayrıca ürün dokusu çok güzel yumuşacık. İstediğin desende türde yapıyorlar . Öneririm
Ferihakrc GebeAnne canım teyzemiz bizede ordan yaptırmış hediye ama 20 gün oldu ne gelen var ne giden
azizemandaci Hasretyasar Ben Kendim Aldım ve Yapıştırmalı Harflrle Kendim Yaptım Daha Ucuza Mal Ettim
GebeAnne Ferihakrc siparişleri çok yoğun bana da geç geldi ama 20 gün beklemedim. Sayfaya bi mesaj atsın bence. Ya da kargo yavaş
Merve_12 Hasretyasar https://imgyukle.com/i/ywCI1A İnstegramdan Anne_kalbi_elimde den yaptırdım kumaşı falan çok güzel 😍
Kediliannee İnstgramda neseli_bebekler_ceyizz sayfasına yaptırdım çok hoşuma gitti kumaşı, dokusu, nakışı tertemiz💕