Aysugr Kızlar aliexpresten alışveriş yapan var mı ürünleri nasıl? Birde bibicola markasının nasıl olduğunu bilen var mı? Aliexpres gibi kıyafet yönünden çeşitli site önerileriniz varsa söyler misiniz
Selin17 Aysugr yurtdışı markası diye biliyorum ve Euro üzerinden alışveriş yapılıyor ve kargolar geç geliyor diye biliyorum.. ben bebek arabası biberon puset gibi ürünleri trendyoldan almayı düşünüyorum, e-bebek te çok güvenilir 🙏🏽
sukayhanacar Aysugr valla bu pandemi olayı olmadan önce ben sürekli alış veriş yapıyodum bebekle alakalı şeyler değildi ama öyle geç falan da değil ya 2 haftada geliyodu hep. ayarlardan fiyatları tl’ye çevirirsen daha rahat edersin. ama artık gümrüğe takılma olayı olma ihtimali yüksek
_Koncuy_ Aysugr Aldınız alıcıya gümrüğe bağlı 6 ayda gelen de var birkaç haftada gelende var. Önceden kargo parası ödenmiyordu ama en az şuan 15 tl kargo ya da gümrük parası ödeniyor. Ürünler çinden geliyor biliyorsunuz bence şu süreçte tercih etmeyin yurtdışından gelecek sonuçta
Aysugr E bebek sitesine bakıyorum alacağım bikaç sey var ama aliexpreste çeşit çok 😊 Kiwi12 o kadar geç mi ya
Kiwi12 Aysugr evet geç geliyor bazısı 30gun bazısı geçiyorsa bazısı da 15gundr geliyordu ama suanki durumu hiç bilmiyorum canım şimdi daha da uzamış olabilir de
Aysugr O zaman bende onları göz önünde bulundurarak bizim siteleri tercih etmeliyim. Hepinize tşk ederim 😊