nnt28 Merhaba kızlar 7 haftalık hamileyim bu son 2haftadır hiç bir sey yiyemiyorum midem bulanmıyor ama yiyemiyorum tiksiniyorum bebeğin gelişimini engelliyorım diye çok korkuyorum böyle olan varmı😔😥
Seherr nnt28 bende şuan öyleyim herşey gözüme batıyo hele buzdolabını açamıyorum iğrenç kokuyo sanki :((( bir tek meyve geliyo aklıma onları yemeye çalışıyorum ❤️
Ebrdef nnt28 ilk aylar birçok kişi böyle geçiriyor malesef, zaten bebek için problem olmuyor o sizin depolarınızdan alacağını alıyormuş ilk aylar, ben kızımda 4 kilo vermiştim beslenemiyordum hiç ama çok sağlıklı doğdu 🙏🏻
Goknurunuz nnt28 canım kendini zorlayıp tiksindirme. Ne yiyebiliyosan onu ye folikasiti düzenli kullan ve bol su iç. Bebiş daha çok küçük gelişimini engellemezsin korkma. 3aydan sonra güzel beslenmen gerek. Ben 5. Ayımdayım daha yeni yeni bişeyler canım istiyo yiyebiliyorum 🙂 ağır yağlı salçalı yemeklerden biraz uzak dur peynir zeytin sebze meyve yoğurt süt tüket bunlar besin değeri yüksek olduğu için hem tok tutar hemde için rahat eder 🙂
3461 nnt28 Aynı problemleri bende yaşadım baslarda hiç birsey yıyemıyordum yemek yapamıyordum zayıflamıstm mutfagmdan tiksınıyordum kusmayla gectı zaten ne zaman 16 haftaya girdim ondan sonra kendıme geldım gecıcek ınsallah sızlerınde
TugceYil Hamileliğin başlarında oluyor bende az az ama sık sık yiyebiliyordum midem almıyordu. 3.aydan sonra da iştah açılıyor 😊 siz de bu süreçte az az sağlıklı şeyler yiyebilirsiniz mideniz çok boş kalmasın
Ezgieknci Canım bende öyleydim şimdide o zamanlar yemedim şimdi yiycem diye diye 85 i gördüm 8 kilo aldım 25+3 haftadayım diyet yapmaya mecbur kaldım tek tavsiyem kilolu hamile kaldıysan ipin ucunu asla kaçırma çok zor oluyo sonradan
Snszasla nnt28 bende aynı durumdayım hiç birsey yiyemiyorum yesem de çıkartıyorum çoğu günler aç yatıyorum karnım mahvoluyor açlıktan ve bitkin düştüm artık halim kalmıyor gözümü açmaya ne zaman geçecek bende çok merak ediyorum birsey yiyememek hem bizim için hem bebek için zorlayıcı oluyor ama ne yapalım elimizden de gelmiyor Allah’ın izni ile inşallah en kısa zamanda geçer 🤲🏻