Seyma-1410 Kızlar 12 hafta yi bitirmez nerdeyse hala bulantım var devam ediyo çok sıkıldı yoruldum çok halsizim yemek yiyemiyorum midemin suyunu çıkarıyorum durmadan öğürüyorum nolur yardım edin benim gibi olup yaptığınız be var nasıl geçer söyleyin lutfen
EdaMesut Seyma-1410 taze nane ye sabahları bir iki yaprak bana iyi geliyordu. Belki sanada iyi gelir. ☺
serapsercen Seyma-1410 benim geciyo gibi ama arada yine oluyi 9zellikle sabah uykudan uyandiriyo o bulantı 🙁
serapsercen Seyma-1410 üzülme cnm bebiş iyi olsun da allah yardım eder fark.ederse azalma olmuş bu hafta benim mesela oldu az
Gencanne61 Bende öyleydim aynen anlattığın gibi ve kendimi cok zorlayınca ağzımdan kan bile geliyordu ama cok şükür 1 ay sürdü ve gecti . Sabredin biraz gececek
Gencanne61 Seyma-1410 birde bama kendi evim kendi mutfagim oyle kokuyordu ki mutfağa girdigim gibi afedersin kusmaya koşuyordum. Asla kendi evimde yiyemiyorum anneme gidince düzelip yiyordum . Evimde ki koku yeni yeni geçiyor . Aslında annemler hir koku yok sama oylr geliyor diyotlar 🤣
Seyma-1410 Gencanne61 bende murafaga giremiyorum yaptigim yemegi zor yapiyorum s9nrada ben yiyemiyorum