Miranmiray C-nnt 38+2 canım son 12 gün ve 1 cm açılmayla 1 haftadır bekliyorum ama geleceği yok gibi 🙄🙄
MervEslinArden C-nnt plates topunda hareketler günlük yürüyüşler hurma yemeler neler yapıyorum da gelen giden yok 37+5 teyiz
Selimem C-nnt heyecan mi korku başta gelir benim :) o ameliyathane sancı dikiş ağrı Allah kalbim Hızlı atmaya başladı
C-nnt Selimem yaa kormayiniz kendinizi cesaretlendirin ona kavuşmak için kaç ay bekledik sonuçta agri sizi guzel bir şey için olacak Sonuç ta ınslalah hepimiz saglikla alırız kucagimiza 🤲 benim tek korkum doğumhanede inslalah anlayışlı ebe denk gelir şansıma 🤲🤲🤲
Pankek İçerde 1 gün, dışardaki 100 güne denkmiş. Ağlamıyor, üşümüyor içerde. Sağlıklı devam ettiği sürece ben beklerim yavrumu. Yeter ki iyi olsun
C-nnt Pankek evet orası çok doğru ama insan vakit yaklaştıkça gelsin istiyor ben o durumdayım doğrusu 😄
Selimem C-nnt Allahım her zaman dua ediyorum cümlemize ve kendime bir avazda doğrumayı nasip etsin hayırlı çalışanlar hayırlı doktorlar Ebeler karşımıza çıkarsın yarabbim bir yandan seviniyorum dokuz ay artık yatamıyoruz ayaklar şiş değişik bir durum kavuşmak istiyoruz bir yandan da korku Allah’ım sen yardım et hepimize
Mgul 9 gun kaldi hic tık yok sorarsaniz gelsin sevelim modundayim bazende icerisi rahat 9 gun daha dinlenerek geciriyim modundayim hayirlisi
Belmaaa C-nnt 38+4 hiçbir belirti yok bugün 70-100 arası sancı çıktı ama doktor bu hafta gelmeyecek gibi dedi her gün yürüyüş yapıyorum