Ne olur dualarınızı bizden esirgemeyin sata gire 6+1 deyiz ultrasonla göre 5. Haftamizdayiz 4. Gebeligim bu ilk ikiz meleklerimi arkasından iki meleğimi daha cennete yolladim bu 4. Inşallah bu annesine tutunur lekelenmeler yasiyordum cuma gunu hafif kanama oldu gittim doktor goetim altina aldi beta hcg cok guzel artiyordu cumartesi minicik kesemizi gördük kanama durdu taburcu olduk pazar günü birden kanama başladı adet gibi çok yoğun hemen gittik gözetim altına aldı yine çok ciddi kanama alanı başlamış dedi o gece serum iğne derken hastanede gecti pazartesi sabah tekrar bakti kanama alanı devam ediyor sağlıklı ilerleyecek bi gebelik değil müdahale edebilirim dedi biz kurtaja felan alacak diye kootu haberr bekliyorduk benden kan aldi renklki ultrasona gonderdi kan sonucu gelince gelip degerin cok güzel artmış ben müdahale edemiycem bebegin savaşıp sana tutunabilir kalp atışı oluşabilir ama bi anda kanama başlayıp dusedebilir biz elimizden geleni yaptık beklemeliyiz 2 günde bir kontrole gel dedi eve geldim bekliyorum inşallah bebeğim beni bırakmaz uzun oldu hakkınızı helal edin dualarınıza ihtiyacımız var 😢😢