gulsahinn93 15 haftalık hamileyim ama 1 haftadır adet gibi kahverengi kanama yasıyorum kızlar günde 2 orkid değiştiriyorum kanama alanım olusmustu acaba o dağılıyo olabilirmi kanama artmış çünkü bide dağılması için neler yapmalıyım
Cicilibicili gulsahinn93 bu kadar kanama olması hiç normal değil. Lekelenme olduğunda bile doktora gidiyoruz. Hemen vakit kaybetmeden doktora gitmen lazım 🌸
sirdaass gulsahinn93 benimde çok yoğun kanamam olmuştu ama üç dört güne kesildi. Progestan magnezyum ve iğne kullandım o dönem. Doktora gitmediysen git derim normal bişey değil çünkü
gulsahinn93 Selin17 Cicilibicili doktora gittim 2 güne birde kontrole çağırıyor zaten sürekli kontrol altındayım ama bebeğimde bişey yok sağlıklı her gittiğimde oda fitil veriyor onu kullanıyorum 🤷🏻♀️
gulsahinn93 Cicilibicili riskli gebeyim zaten bebekte bişi olmadıgı için bişeyde diyemiyor kanama kırmızı olunca korkmam gerektiğini söyledi
Cicilibicili gulsahinn93 inşallah kesilir ya. Leke falan olunca bile insan tedirgin oluyo. Yeter ki sağlıklı olsun bebeğin 🌸