Bbdd Yusufveannesi iki kişiden doğumundan memnun kaldığını duydum normal doğum ikiside hatta birine 3 farklı doktor sezaryan demiş nazire hanım hayır normal yapabilirsin demiş normal doğum olmuş
EmineHazar BuseBasderici doğum ücreti ne kadar acaba bilginiz varmı ben normal doğum istiyorumda 🤰🏼👼🏼
Yusufveannesi EmineHazar tam olarak tarif eder misin bana ne tarafa düşüyor bu hastane 😬 muayene ücreti ne kadar
EmineHazar Çetinkaya kavşağından ipek yoluna doğru döndüğünüzde karşınıza çıkar muayane ücretide 65 tl veriyorum 🎀
Yusufveannesi EmineHazar ayy kafam karıştı valla kimi diyor hatemde nazife Öztürk’e git diyor kimi başka birini söylüyor 😬
EmineHazar Yusufveannesi açıkcası ben başka şehirden gelin geldim o yüzden diğer doktor ve hastaneler hakkında fikir verebilcek kadar bilgim yok kendi doktorumdan çok memnunum sadece
Papatyali Bnde Sanko ve Hatem arasında kaldım Sanko İbrahim beyde karar kıldık. Ama genelde tercih edilen bu iki hastene 🤗
Papatyali Yusufveannesi Nazire hanıma gidecektim eğer hateme gitseydim birde Yılmaz Genco Varmış orada onu da iyi söylemişlerdi ama sen hangisi içine siniyorsa ona git kafanı karıştırma beğenmezsen değişirsin zaten
Papatyali Yusufveannesi onu çok iyi duydum Canım ben birazda mesafe olarak Sanko yakın diye tercih ettim ❤ Senin zaten az da kalmış inş sağ Salim kucağımıza alırız hepimiz 🙏