Derya68 HappyMom benim bildirimlerim gelmiyor ben uygulamaya girince geliyor nedense, telefonum huawei p20 lite
_Koncuy_ HappyMom Huawei nova yorumların ve atılan postların bildirim olarak geldiğini şuan buradan öğrendim, banahiç gelmiyor sadece bebek bildirimleri geliyor
Asell16 _Koncuy_ Aynn banada öyle sadece bebek bildirimleri ve tatlis msjlar samsung j8 bildirimlerde açık ama gelen giden yok😁😁
Maviada NaimeYilmaz Bebekten gelen mesajlarda arada geliyor hatta şimdi geldi. Onun dışında biri mesaj gönderdiğinde ya da yorumda bulunduğunda bildirim gelmiyor .
Dilos1645 HappyMom iphone7 kullanıyorum gün içinde bebeğimin mesajları bide Ara asıra forum bildirimleri geliyor.sabah 10 da herhangi bildirim gelmiyor uygulamaya girdiğimde sayfayı yenilemeden bana verilen cevapları da göremiyorum
Nur2016 Honor 9lite kullaniyorum. Bildirimlerim acik. Bebekten gelen mesajlar ve blog yazisi bildirimleri geliyor. Yorum Bildirimleri geliyor ama
Mervenur_kcbs HappyMom Apple 6 sadece bebeğimin söyledikleri geliyor birde dizin önemli olarak işaretlediğin yazıları birileri posta cevap verince gelmiyor
Muzikk iPhone 8 plus kullanıyorum,genelde bildirimleri alıyorum fakat yorum yaptığımda bana gelen cevapların bildirimi gelmıyor ben özellikle bakıyorum.
Cansutahsin HappyMom bence daha anlaşılabilir daha gelistirebilir 🌹 yani ilk kullanan icin ilk basta cok fark edilmiyor form sonradan dank ediyo 😂
Gizemsonmezler HappyMom merhaba her zaman bildirim geliyor ancak yanıtlama maalesef ki indirdiğim ilk günden beri yok. Instagram admininize konuyu ilettim ancak bir dönüş sağlanmadi.