Tazeanne-96 Kızlar merhaba benim yıllar önce kuyruk sokumu kemiği kırıldı ve hiç üstüne düşmedim yamuk kaynamış şimdi de 17+2 günlük hamileyim normal doğuma etkisi var mıdır ? Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı ?
Zlhb Tazeanne-96 ay benimde batık senerlerdir normal doğumda düzeliyor demişlerdi bana ne kadar doğru bilemem🤷🏻♀️
Tgncr05 Tazeanne-96 benim 6 yıl önce hem kırıldı hem çatladı ve doktor o zaman bana normal doğum yapamazsın haberin olsun dedi şimdi hamileyim ve doğru düzgün belli bir süre oturamıyorum bile ağrı yapıyor ilerleyen haftalarda ağırlaştıkça ağrılarım artacakmış bu doktorumda yine yapamazsın normal doğum dedi normal doğum yapmayı çok istiyordum bende🤦♀️😑
Merve2016 Benim de yamuk ağrı yapıyor ama normal doğum yaptım şimdi ikinciye hamileyim bir sorun olmuyor doğumda
Tazeanne-96 Merve2016 hımm iyiymiş o zaman çünkü Sağlam olduğu halde bile doğumda zarar görebileceğini duymuştum . Eğer siz yaşadıysanız bizzat soruma cevap oldunuz . Teşekkürler 😊
Tazeanne-96 Tgncr05 bunu söyleyen kadın doğum doktorumu acaba bende çatlak yok kırılmış sonra yamuk kaynamış
Tgncr05 Tazeanne-96 evet 2 doktora gittim hatta ikiside aynı şeyi söyledi ben mermerin ucuna düştüm he kırıldı bide o kırığın altından da çatlama var
Tazeanne-96 Tgncr05 aaa BM’de mermere düştüm ama bana BM’de çatlak yok gene doktoruma sorucam ilk doktorum bir problem olmaz demişti . Şimdiki ne der bilemem
Tazeanne-96 Tazeanne-96 kızlar BM doktora gittim bugün sordum. Bana doğumda tekrar kırılabilir dedi ama sezeryanda önermedi hemen sanki kırılması normalmiş gibi hiç sıkıntısı olmayanlarda kırılabiliyormuş.