Herkeze merhaba 😊 benim eşiim çook fazlaa terler hic bir sey yapmasina gerrk yok durdugu yerde su gibi oluyor adam. 1.5 yillik korunmasiz iliskimizden hic cocuk sahibi olmadik şu an 2yil istemiyoruz . (Ben istemiyorum) eşim kucukken gecirdigi ateşli hastalik yuzunden sperm kaliteleri düsmuş. Veee cook terledigi icindee çook fazlaa canli spermi yokmuş sanirim sperm testini yorumlayan hekim buna benzer bir şey soylemisti. Eşimin tatli yemesi yasak zaten ama oturup bi tepsi baklava yer. Buyuk bir pastanin yarisini yer. Çok fazla düsüyor tatliyaa. Bendee dün gece ani bi kadar aldim eşimede soyledim artik tatliyi hayatimizdan çikaramasakta porsiyonlarimizi azlticaz çok fazla şekerili meyveler tuketmicaz. Iyotlu tuzu hayatimizdan cikarticaz Saglikli beslenicez. Bu sureçte esimin yaninda olucam o ne yemiyosaa bende yemicem o ne kadar yiyosa bende o kadar yicem. Esimi aldim karsima konustum bak ben su an cocuk dusunmuyorum ayri eve cikkana kadar istemiyorum ama istedigim zamndaa saglik sorunu vs. Cikmasin karsimizaa kendimize dikkat edelim saglik sorunlarimizi atlatalim dedim(benimde ufak tekfek sorunlarim var ). Oda tm dedi. Hazirladigim tatli diyetine uyucak. Amaa esim cook harareti oluyoo bu akşam kolaa icin yalvardi ama vermedim. Elmali limonlu maydonozlu bi su yaptim kafamdan attim öyleee icinede buz koydum verdim. Bana bunlar gibi hararet alan tarifler verebilirmisiniz? Sizin uyguladiginiz memnun kaldiginiz yada yakin cevrenizde gordugunuz tariflerrr varsa çok iyi olur. Birde esim kargocu ben çok terliyorum hararetimi alsin diye cok kola iciyorum calisirken ne icicem peki dedi. Onerebiliceginiz bir şey varsa çook iyi olur. 🙏 uzun oldu hakkinizi helal edin 🙏