Esradegrmen Kızlar şampuan konusunda çok kararsızım mühendisoğlunun sayfasında agarta markasını gördüm doğal bitkisel helal sertifikalı bir ürün kullanan var mı acaba? Yada başka önerebilceğiniz şampuan var mı
prenses_annesii2603 Esradegrmen sebamed markası iyi canim bende sebamed kullanıyorum cevremdekiler bu markayi onerdiler cok memnunlar bende memnunum
Makbus Esradegrmen mustela set aldım. Tek tek uğraşmak istemedim çantası da içinde idi daha kullanmadım. Mühendis oğlu öneriyordu
Esradegrmen Eliftmzkrkmz kimyasaldan dolayı önermiyorlar ama bugüne kadarda her bebek Dalin le büyüdü kokusuda güzel
Esradegrmen prenses_annesii2603 bende sebamed alacaktım mühendisoğluna bakınca hiç önermediğini gördüm. İyice karıştı kafam
Eliftmzkrkmz Esradegrmen aynen öyle valla şimdiye kdar kimyasal bilen yoktu. Ben okdar ince düşünmüyorm o konularda. Dalin bebek şampuanıydı hep bizim için 😊 bebekte kokusu harika ben oyüzden tercihimi ondan yana kullandım
Eliftmzkrkmz Esradegrmen çok araştırırsak hcbsey yapamayız. Eskiden teknoloji böyle değildi biz büyüdük sapasağlam. Bilmem herkesin kendi kararı tercihi tabi😊
Esradegrmen Eliftmzkrkmz tabi çok düşünmemek lazım aslında ama ilk çocuk olunca ne yapacağını şaşırıyor insan 😂
Eliftmzkrkmz Esradegrmen büyüklerede kulak vermek lazım😆 kaynanamla bir oturuyorm 5 çocuk büyütmüş sağolsun yardımlarıyla büyücek
Dmlyldz Esradegrmen mustelanın ürünlerini aldım ben canım. Şampuan, masaj yağı, vücut losyonu ve kendim için meme ucu kremi hepsi mustela.
cerenmavzer Esradegrmen Mühendisinoğlunu bende takip ediyorum yıldızlar listesinde e bebeğin kendi markası olan BABYME de var hem şampuanı hemde yenidoğan bebek köpüğü bende ünibaby almıştım sonradan görünce gittim 2 adet yenidoğan köpük 1 adette şampuan aldım Adet fiyatları 14.90 TL
Busra221 cerenmavzer aa bende o sayfayı takip ediyorum baby me tavsiye ediyomu ben etmıyo diye biliyodum sevindim e bebek markssı galiba