Demirailesii Kasılmalarım var ilk defa bu kez sancılı hissettim bikaç kere normal doğum dedi doktorum ama çatı muayenesi falan yapmadan çok korkuyorum bunları yaşayanınız var mı hayırlısıyla gelsinler
Mom20_ Demirailesii bende 38 im 37 den beri bnmde baya sanci agri var nişanım bile geldi ama doktor cati muayesj falan yapmadi daha dogum sancisida yok bakaim nolcak hayirlisi
Selimem Mom20_ baya uzun sürmüş senin benim arkadaşım bir hafta sonra doğurdu kişiden kişiye değişiyor tetikte kal 🤲🏻🧿
Mom20_ Selimem ya aslinda benm belki dogurmam lazim benim iki gundur su gibi akintim geliyo idrar gibi cok akiyor sancim var halim perisanlik gercekten doktorum umursamaz bugunnyine gittim kadin bakmiyor arkadas hic mi hic umursamiyo git eve dogumu bekle diyo napim evdemi dogurayim
Mom20_ Selimem aynen oyle vala kac gundur aglamaktan perisanim bebek ne durumda bilmiyorum hamile kaldim kalali bu yabanci avrupa memleketinde bu durumdayim bebek icin korkuyorum hayirlisiyla su haftalar bitsede dogursam benegime kavusam