Durab01 Son 46 günümüz Temmuz anneleri burda mı ?😊 Son günler hiç geçmiyor gibi sizde durumlar nasıl 😌
NihalBurak Durab01 son 37 🙈 dün bütün kuyafetleri yıkadık bütün ütüledik kayınvalidemle küçük küçük şeyler çok oyaladı resmen bitmek bilmedi 😍 19 unda kontrolümüz var bakalım ne durumda oğluşum 🥰
Suledonmez2906 Durab01 son 34 inşallah🥰🙈 herşeyimiz tamam prensesimizi bekliyoruz hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz 👼🏻
Busratm Durab01 Bizim de son 35 günümüz. Bir yandan çabuk geçsin istiyorum bir yandan da içimde kalsın böyle daha güvenli yerde diyorum. Artık bayağı zorlanıyorum en ufak bir harekette ama çok şükür bu zamana kadar gelebildik buna şükür ☺️
Durab01 NihalBurak sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende 13 de gidicem bakalım ne diyecek doktor bende oglusumı bekliyorum 🥰
Suledonmez2906 Durab01 32.haftada dönmüştü canım benimki baş geliş şu an 🙂son ana kadar dönende varmışş 🤷♀️
Durab01 Suledonmez2906 bakalım biz döndük mü 😊 doktora gitme gününü sabırsızla bekliyorum ne diyecek diye 😊 Suledonmez2906
Durab01 Suledonmez2906 ama arada bir sol tarafımda bir sertlik oluyor sağ taraf içe çökük sol havada resmen acaba kafasımı elimi koyunca gidiyo
Suledonmez2906 Durab01 inşallah dönmüştür ☺️Bende hep solumda görüyorum havada resmen dediğin gibi ama artık kasıklarıma baksı yapıyo net hissedebiliyorum 🤷♀️
Durab01 Busratm evet bende öyle bu zamanları özleyecem bi yandan daha birsey anlamadım evde tıkılı kaldık bi yan da hemen doğsun kucağıma alayım diyorum 😊
AnneyimHamileyim Durab01 Bizimde son 45 günümüz iki küçük çocuğum olduğu için zaman biraz hızlı geçiyor benim için hayırlısıyla sağ salim kavuşalım inşallah 💕