Deniz8731 Hafsalinaannesi Hmm anladm canim. Benimde 20 lerde sanirim o zmn. Sen suan kaç oldun hafta olarak? Ve suan sanciyi 35 gösterirken açilman ne kadar mesela?
Hafsalinaannesi Deniz8731 39+2 yiz şuan . Açılmam hiç yok olmadı o yüzden zaten bekliyoruz haftaya kadar . Ama normal doğuma uygunmuş çatım
Deniz8731 aybenannemiolucam Benimki 39+2 ve benimki de baya hareketli :) Hala yer buluyolar demek kendilerine :))
Remziyeakinci fatma277 bende 38 de gittim suyum azalmıştı malesef ne sancı ne de açılmam var. Bugün 38+5 olduk hastaneye yatacam suni sancıyla olmazsa sezeryan olacam😞
Kevserr42 Remziyeakinci dün 38+5 bana da demişler di suni sanci nst agrim çıktığı icin ama bn henüz suni sanci almk istemedim allah yardimcin olsun cnm😊
fatma277 Remziyeakinci Ben yanlış bakmışım hafta ma daha 38+3 uz off banada öyle derse bebegin hareketleride azaldı aslında
12prensannesi Deniz8731 ben 41+3 üm daha doğurmadım şimdi kontrole hastaneye gidiyorum nişanda geldi 😂😂
Merve2525 Deniz8731 benimde hiç belirtim yok gelsin diye her gün bekliyoruz ama kzda gelmeye niyeti yok🙃
sweethome1000 Deniz8731 bende 37.haftada 80 çıktı bikere nst sancım ama açılma sıfırdı..adet ağrısı şikayetyle gittim ama sanırm düzensiz sancıudı sanırım şuan 38+1im haftaya bugün sezaryenm olcak 😍
Deniz8731 12prensannesi Hadi Allsh yardmcin olsun canim :) Benimde cuma günü randevum var. Bakalm ne dicek doktorum merak ediyorum baya..