Zeliha06 Merhaba annişler ☺ 16 haftalık hamileyim kaçıncı haftada tekmelerini dönmelerini hissettiniz ? Sabırsızlanıyorum biraz ❣
Burcum Zeliha06 16 haftalıkken içimde sanki balık çarpmış gibi hissettim. 20. Haftamda sağlam bi tekme hissettim ama 16-20 arasında çok nadir hissettim. Şimdi 27. Haftadayım 2-3 haftadır dışarıdan da belli oluyo pıt pıt tekmeleri😊
RavzaGanioglu 20.haftami bitirdim arada pit pit atiyor oda hergun sıklıkla olmuyor.. Yeni yeni hissediyorum ben 🤗 biraz tembel sanki benim oğlusum
deletedmom351 Haftada hissettim senin biraz daha var hissetmen için 18.haftada hisseden de var ama en net 20. Haftada hissediliyor
Eliftuba Ben gecen hafta 18+6 da bişeyler hissettim pıt pıt . Bağırsaklarımmı çalışıyor acaba dedim 🙈 ama surekli olunca anladmki bebismis o . Ama cok hafif hafif daha tam guclenmedi
HamisMervis Zeliha06 bende dün gece tam göbek deliğimin orda lup diye bi şey hissettim içerden vuruldu sanki pay diye çok heycanlandım galiba bebişti 16+1 deyim. İlk gebeliğim erken ama erken hissedenlerde olabiliyormuş🙂
AyeHakanKrk Zeliha06 ilk gebeliğim 17. Haftamda hissetmeye başladım 😇 çok güzel bir duygu. Doktorum zayıf bayanlarda erken hissedilebilir demişti