Yazgul Slm güzel anneler ne olur yardım edin mahvoldum resmen afedersiniz ama vajinada kaşıntı ve şişme var akıntıda başlamış 33.4 haftalik hamileyim ne yapsam geçer bilginiz varmı doktoruma yazdım ama cevap vermedi 3 gündür bu durumdayım
Ruveyda_ Yazgul benimde kasintim vardi eiierımde bacaklarımda doktora soyledim saglik ocaginda krem veremem gecmez zaten hamilelikteki kasinti dedi. Eczanedekı kızlarla konustum dua et genetal bölgede yok o daha sıkıntı geçmiyor fln dediler malesef hamılelıkte oluyor umarım doktorun bır çözüm üretir
Demirailesii Yazgul sirkeli suyla sürekli yıka canım ve iç çamaşırını her akıntından sonra değiştir geçiyor
SerpilG Ruveyda_ ben cildiyeye gittim dizimden altı ve ellerim kaşınıyordu. 2 tane merhem verdi 1 günde geçti çok şükür.
Yazgul Demirailesii öyle birseyki kendimden tiksindim açıkçası ve çamaşırımı günde 3 veya 4 defa değişecek duruma geldim inan
Bebek_uraz Yazgul canım doktoruna mesaj atma direk git fitil ve krem versinler aynı sıkıntı bende de vardı geçiyor kullanınca ama tekrarlıyor günde iki üç kere kalıp sabunu ile yıka kurula
Ravza_Betul21 Yazgul mantar olmuştur canım. İçine oturabileceğin bir leğene ılık su doldur yarım bardak tuz ve yarım bardak sirke ekleyerek her gün oturma banyosu yap. 20 dk yarım saat kadar oturman gerekiyor. Gerçekten çok işe yarıyor denemeni tavsiye ederim Allah şifa versin inşallah
Alyn-hstrk Yazgul Benimde iki gündür sarı akıntı ve hafif kaşıntı var acaba mantar mı enfeksiyon mu ne yapmak lazım
Yazgul Busratm temizlik açısından öyle pasaklı biride değilim anlamadimki neden oldu böyle o kadar dikkat edip temiz tutmama ragmen
Elifnuruzan_ Yazgul aynı sorunu bugün doktoruma söyledim ben mantardan şüohelendim krem yazdı sabah kullandım bide akşam şimdi daha rahatım canım gerçekten çok zor bi durum