Buluttt123 Kizlar sancim cok hastahaneye geldik dualarınızı bekliyorum. 39+3 olduk. Hikayemi yazmak nasip olur insallah 💜
Melike-_- Buluttt123 Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah dogum esnasinda bana da dua eder misin dogumum kolay gecsin diye ismim melike Öztürk eger aklına gelirsem çok sevinirim cunku dogumdan çok korkuyorum
Selimem Buluttt123 insallah canım Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde dolmayı nasip etsin Rabbim darısı bizlere hayırlısıyla
Gamzedngdn Buluttt123 Allah bir avazda kurtarsın inşallah bize de nasip etsin beklemekten kurtarsın 🤲
DenizKokusu Yaa Hemen sağlıcakla kucağına alırsın inşallah yavrunu . Dualarım seninle. Sen de bize bol bol dua et . Bak ne güzel kavuşuyosun miniğine😍😍
Aysema Buluttt123 Rabbim yardimciniz olsun bir avazda doğurun inşallah 🙏 Darısıda sırada bekleyen bizlere olsun insallah 💞
minikkuzucukcyprus Buluttt123 Allah yar ve yardımcınız olsun, kolay bir doğum, ağrısız acısız bir süreciniz olsun, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi🥰🤲🏻
Muzikk Buluttt123 Allahım yar ve yardımcın olsun canım bir avazda kurtarsın Rabbim bizlere de dua et😇