Hilal123 Kizlar yumurtlama gunumde az az bi kanamam gelmisti ama test yaptim ve negatif ama suan adetim 2 gun gecikti ve hala negatif gebelik olsa cikar miydi tekrarlamaya gerek var mi?
Selin17 Hilal123 gebelik olsa çıkardı canım benim 3 günüm geçti yaptım ve pozitif çıktı.. istersen aklında kalmasın diye sağlık ocağında kan ver en net yolu o 🙏🏽
Anneolmayahasret Hilal123 canm benm kuzenim bebegini 12 haftalikken ogrendi ilk oglu 8 aylikken ikinciye hamile kalmis ama idrarda ve kanda cikmamisti😂😂 bazen cikmayabiliyo idrarda kanda senn bebeginde kucuk tu galiba🥰🥰
Emineerd Hilal123 ben ilk iki gün test yapmıştım adetim geçince çıkmamıştı 3. Gün çıkmıştı silik çizgi
Hilal123 Selin17 tesekkur ederim ilk defa basima geldi bu kanama sormak istedim kan veriyim bali yarin
Deletedmom95 Normal testlerde çıkmıyor pek DaHA küçükse erken gebelik testi alıp yapın ama en kesin kan vermeniz tabiki 🌸🌸
Hilal123 Deletedmom95 ilk gebeligimde cikmisti pek beklemiyorum acikcasi ama yumurtlama gunu kanamam gelince suphelendim sadece
Sinemisdemirag Regli 2 güm gectiyse çıkması lazım ama biraz daha bekle canım ve direk kan ver bence daha kesin sonuç alırsın
Halimekinali123 Hilal123 benimde ilk gebeligim canim 3 yıl sonra kavustum insallah kucagimada alirim darisi senin basina insallah
Anneolmayahasret Hilal123 😂😂tabi herkeste olacak degil canim korkma yinede 😂😂 muayenede belli olur artik hersey🥰
Deletedmom95 Hilal123 ya bende çocuklarım arasında az olsun istiyorum. Ablamın çocuklarının arasında 1 yaş var ilk başlarda biraz zor oldu ama suan çok tatlılar ya berbaer arkadaş gibi büyüyorlar. Bence çok hoş 😍
Hilal123 Deletedmom95 Allah verdikten sonra tabi kabulum ama yasim 20 ne bilim iki taneye bakabilir miyim zorlar biraz beni☺️❤