aser_cgnfrkn Merhabalar 6+2 günlük hamileyim. Sizce kalp atışlarını duymak için doktora gitmeli miyim? bir hafta daha beklesem mi❓🙄
Snszasla aser_cgnfrkn ben 6 haftalıkken gittiğimde belli belirsiz duyuyorum demişti doktor kesin duymak için haftaya bakalım demişti ben 12 gün sonda filan gittim net olarak duymuştuk sabredebilirim dersen bekle canım 🤗
ecembugra53 aser_cgnfrkn 1 hafta daha bekleyin bense öyle duymuştum erken olduğunda duyulmaya biliyor bekleyin 🤲🏻🧿🧿
1989-- aser_cgnfrkn benim 7. Haftada duyulmustu eger folik asit kullaniyorsaniz bekleyin 1 hafta daha derim
Selin17 aser_cgnfrkn ben 6+3 te duymuştum canım 🙏🏽 6.haftadan itibaren kalp atışları başlar bebeklerin ister bu hafta ister haftaya gidebilirsin 👼🏻
aser_cgnfrkn Selin17 merak ediyorum hevesleniyorum ama erken mi diye de kararsız kalmıştım☺️ Teşekkür ederim yorumunuz için🙏🏻
1989-- fatmadenizyldz yani folik asit kullaniyoruz ya ilk muayene gitti ve folik asit almaya basladiysa bir hafta daha bekle anlaminda demistim cunku gidecek doktor birsey demeyecek bosuna gitmis olacak
Hilalyusuf aser_cgnfrkn git cnm ben 6+1 iken duymuştum hatta doktor 1 hafta sonra gel demişti ama ben erkenden gittim sokağa çıkma yasagına denk geldiği için