muhanneozge Anneler bacaklarım adet olacakmış gibi 2 gündür ağrıyor. 19. Haftadayım sizlere de oldu mu? Olağan bir şey mi biraz endişelendim?
ecembugra53 muhanneozge normal durum aynı haftadayız sizinle 😊 benim de aynı pelvik kemiklerine doğru basınç ve agrı var bebek büyüdükçe oluyormuş normal demişti doktorum 😊
Tugba_58 muhanneozge bende 17 haftaşık hamileyim şuan benimde ağrıyo temizlik falan yaptım ondanmı acaba hareket falan hissediyomusun peki
Medihammm4220- muhanneozge tamda o haftalarda benimde olmuştu ama şiddetli değildi şiddet artarsa dra söyleyin
SeHer1909 Kuzum oluyor o haftalarda hatta benim kasık ağrım falan da vardı endişelenmiştim ama kemik dokularımız değişmeye başlıyor demişti drum
Ftmtsn Benim de olmuştu. Doktorum normal bir durum demişti kanama vs olmadığı sürece sıkıntı yapmayın 😊
muhanneozge Tugba_58 1 haftadır daha net o haftalarda tam konduramıyordum. Hissetmiyorsanız üzülmeyin
ecembugra53 Selin3561 yeni başladı 16. Haftadan beri olmaya başladı doktora gitçem Cuma günü kontrolüm var
muhanneozge Tugba_58 çok kafanıza takılıyorsa bir hastaneye sağlık ocağına gidin canınızı sıkmayın düzenli hissetme 24 den önce olmaz diyorlar zaten