Naide78 Suan 37.4 haftalığım 36.6 haftalıkken ultrosunda 3kilo 30 gram çıktı doktorum 300 gr fazla dogma durumu var dedi yani suan 3.330 falan gibi çokmu kilosu haftama göre sizlerin bebekleri kaç kilo
Merve_kucuk Naide78 35+1 günlükken 3 kg dedi. 40+1 günlükken normal doğum yaptım 3.300 gram doğdu. 5 hafta boyunca ala ala 300 grammı almış şimdi benim kız. Bence ultrason kiloları yanlış
Ruveyda_ Merve_kucuk ultroson kilolari yanlis bence cok yaniliyorlar arkadasa 3500kg bebek 36. Haftada iri fln dediler o hafta bebek dogdu erkenden 2750 fln
Merve_kucuk Ruveyda_ Aynen o yüzden ultrasondaki kilolarına kafayı takip kendimizi sıkıntıya sokmaya gerek yok 🙂
Naide78 Banada bebegin iri dogucakgibi gozukuyor 4 kiloya dogru gelirse seni normal dogum yaptırmam sezeryan olursun diyip duruyo ben normal istiyorum ama doktorum surekli sezeryana yöneltiyor vr bu durum beni üzüyor
Merve_kucuk Naide78 Özel hastaneyse onlar hep sezeryan yapmak istiyor. Yerinde olsam normale yönebilirim. Çünkü yanılma payları çok yüksek