Nefesinannesi1 gldnn yoğun bakım ünitesi olmadığı için doğumda yaklaştı şimdi baska doktora başka hastaneye yönlendiriyo eğer zamanın varsa bence degistir doktorunu yıldırım doruğa gidiyorum harun beye doğum fiyatida uygun son aylarinda aynisi sanada yapicak çünkü
gldnn Nefesinannesi1 Allah allah valla sasirdim dogrusu suan madem oyle bisey yapiliyor neden kadin dogumcu var anlamis degilim orda arkadasim calisiyor benim ona soracagim
gldnn Nefesinannesi1 yildirim doruk muayene ucreti ve dogum fiyati nedir 7 aylik oldum suan hamileligin basindan beri seda hanima gidiyordum sen olmasan haberim bile olmayacakti bu durumdan
Nefesinannesi1 gldnn saglik ocagina gittim bu gün hemşire anlattım durumu riskli gebelik varsa anlaşıldığı gibi yoğun bakım ünitesi olan hastanede devam etmen lazım duruma göre dedi daha fazla muayeneye gelmen icin son zamanlarına kadar beklemiştir dedi son ayındayım zehir etti bana hamileligimi son zamanimda
Nefesinannesi1 gldnn muayene ücreti 140 tl ama 2 kere gidip 1 kere ödüyorsun yani ikinci muayeneden ücret almiyo. Doğum ucreti normal 2250 sezeryan 2500 Oda süsleme masa hazırlıyorlar üstelik çok güzel süslemesi medikabil sadece kapı süsü asiyo. Fotoğraf çekimi dahil fiyat yukleyebilirsem oda resimlerini atiyim canim
Nilaykirikbas5516 2021annesi canim ben yildirim osmangazi aritmide adnan şahin e gidiyorum bende oldukça memnunum normal doğum için de sezeryan içinde 2500 dedi
Melike_16 Nilaykirikbas5516 merhaba kentmeydani yanındaki Osmangazi aritmi Hastanesi’ne mi gidiyorsunuz benim doktorumun adıda Adnan Şahin doktordan memnun musunuz kaç haftalıksınız
gldnn Nefesinannesi1 kuzum valla cok sasirdim doktor bulup devam. etmene cok sevindim benim arkadasim orada calisio ona sordum sabah seda hanim dogum yaptirmiyor mu diye ben ordaki sekretere sormustum riskli bi durum oldugu zaman ne yapiyosunuz diye ambulansla diger hastaneye sevk ediyoruz demisti nilufer subesi icin benimde bastan beri riskli gebeliğim seda hanimla bir ay once gorustugumde gununde aliriz yada iki hafta onceden aliriz demisti sonra gitmedim tlf la gorustum. kendisiyle yogun bakim unitesi olan hastaneyle devam. etmen cok isabetli. olmus cunku burada yok ben iki hafta sonra gidecegim soracagim sikinti varsa baska hastaneye geceyim. diye sonra doktoru nerde bulacam
AybarsMomy Nefesinannesi1 ben Medicabil nilüfere gidiyorum bbek yoğun bakım var yıldırımda mı yok acaba . Ben ilk gittiğim gibi sormuştum var dediler yanılıyor muyum ki ben 😲 37 haftalık hamileyim 😲
Dilos1645 MrvDmrkr ben hayat hastanesine gidiyorum normalde sezeryan da 2950..epidural ve spinal anestezi için de ekstra 600 tl isteyeceklermiş.kuaför ve odaya lphusa şerbeti varmış içeriğinde
MrvDmrkr Dilos1645 bilsem en başından beri oraya giderdim, 33.haftadayız bu saatten sonra doktorumu değiştirmek istemiyorum ☺️ Güzelmiş ama içeriği, bebeğin tüm kontrolleri de pakete dahil mi? Topuk kanı çocuk uzmanı tarafından kontrolü vs.
sevgitrgt Dilos1645 alakasız olacak ama detaylı ultrason da aynı hastanede mi yaptırdınız fiyatı ne kadardı acaba ? Haftaya gideceğim ancak fiyat bilmiyorum 🤔
AybarsMomy Nefesinannesi1 ilk onu sormuştum ben. Hatta doktorumun odasının karşısı bebek yoğun bakım diye okuduğumu hatırlıyorum . Bende nilüfer şubesinde Songül Yapıcı ya gidiyorum.