İlk öğrendiğimde ki 3 yıl sonra planlı bir şekilde oldu. Yine de Allah’ım erken mi davrandım ben nasıl anne olucam diye düşünüyordum. Yaş da 29. Ben gece uykumdan nasıl vazgeçicem o sexy vücudum değişirse nasıl alışıcam diye var ya günlerce ağladım.
Ah ne aptalmışım…
💐7 ile 10. Hafta arası mide bulantısı vardı sonra bir anda durdu bütün belirtiler ben bir şok oldum dedm ne olur bir şey olmasın bebeğe lütfen. O an anladım ki bütün o isyanlar ne gereksizmiş. O mide bulantısını bile özlediğimi fark ettim ve dedim ki varsın olmasın o vücut , olsun uyku nedir kİ yeter ki sağlıklı olsun.
💐O an anlicaksın daha cok erken idrak etmen hormonlara alışman biraz zaman alacak ama 14 16 haftalara geldiğinde o cok sevdiğin pantolana giremediğinde ilk kez kilo almış olmak mutlu edecek seni. Uyanacaksın bakacaksın aynaya 🍒 kiraz dudakların bir güzelleşmiş yanaklar elma gibi ten rengin böyle pamuk gibi olacak. Güzelleştiğini farkedeceksin. Sonra bir yerin yara olduğunda 17 kat daha hızlı iyileşecek mucizevi bir şekilde bebeğin seni her anlamda tedavi edecek neye ihtiyacın varsa içinde bulacaksın.
Derken 20li haftalar gelecek canın bir gün bir şeye sıkkınken pıt diye bir şey hissedeceksin diyeceksin ki yok artık bu ne🙈😍 bakacaksın bir daha bir daha anne ben burdayım sen çok güçlüsün diye sinyal verecek.
Kimse anneliğin kolay olduğunu söylemez bu yüzdendir anneliğin kutsal olması. Unutma mide bulantılarının bile anlamı olacak bir arkadaş demişti dersin.
Minicik MUCİZEN HAYIRLI OLSUN 💐💐💐