Ayse1313 Süt hiç mi hiç sevmiyorum kendimi bildim bileli ne yapabilirim acaba ? Bu durumda olanlar alternatif olarak ne yapıyor ?🙇🏻♀️
Fgn0889 Ayse1313 çocuğunu sağlığı için icmen lazım bende senin gibiydim.. Cocugumum sağlığı için içiyorum..
AyeHakanKrk Ayse1313 bulantılarım olduğu zaman doktorum toz nesquit al karıştır iç demişti işe yaramıştı
betulyuksel Ayse1313 valla ben içiyodum her akşam ballı süt ama sonra tiksinti geldi bıraktım.. biraz ara verip öyle arada icicem midemi bulandırıyor çünkü peynir ye yoğurt ye nesquiklede olabilir yiyebilirsen bende öyle deniyim hatta
Ikinciyibekliyorum Ayse1313 bende öyleyim. Ilk hamileligimde de içmedim simdi ikinciye hamileyim gene icemiyorum. Nesquik , kakao , ne olursa olsun asla içemem allahima sukur çocuklarım icin bir sikinti yaratmadi. Doktorumda bol bol yogurt ve peynir tüket madem dedi
EdaMesut Ayse1313 bende içemiyordum ama bugun yeni bir süt keşfettim. Tadı hafif ve güzel bogmuyor,midemi etkilemedi.
Gizemmmm Ayse1313 ben de sevmiyorum .burnumu tıkayip iciyorum bi dikişte. Kokusunu almayinca biraz daha kolay oluyo bari 😏
Denizim Ayse1313 canim ben sutten tiksinmisdim simdiye kadar bol yogurt ve peynir tukettim bende bebekte gayet iyiyiz daha yeni sut iciyorum oda arada cok kasma kendini alternatiflerini genislet,sute muz karistiriyorum blendirdan gecirip balla iciyorum cok iyi oluyor sende boyle degisik meyvelerle karistirip icebilirsin belki
Esmmaa Bende öyleydim öğüre öğüre içiyodum ama yanında çikolatayla filan içersen çok tadını almıyorsun🙂 ben öyle alıştım şuan su gibi içebiliyorum. Bide sek marka günlük süt çok kokmuyor dene istersen ben bitek sek içebiliyorum
NurdanHakan Ayse1313 soguk sut su gibi oluyor zaten küçük paketlerde olanlardan alın pipetli Olanlar yani bi nefeste bitirin bende hayatım boyunca nefret ettim sütten ama bu şekilde başladım
Deletedmom83 Ayse1313 canım bende öyle midemi bulandırıyor şöyle bişe yaptm ben nesquik aldım onuda çok tüketmek istemiyorum o yüzden azıcık atıyorum içine kaseye koyuyorum bide yulaf ezmesini döküyorum yulaf ezmesi lif bakımından zengin hamilelik için iyi diye biliyorum o ikisini katıyorum kaşıkla içiyorum kaşıkla daha iyi oluyor gibi bana öyle iyi geliyor
Nurerdgn Ayse1313 ben severdim ama hamile kaldigimdan beri sevmiyorum yinede gunde 1 bardak iciyorum yogurt yiyemiyorum bende yani zorluyorum kensimi ama gitmiyo kendimi bikdim bileli yogurt sevmem zaten sade yiyemem yemeklerin yaninda falan anca cok zorlaniyorum vicdan yapiyorum ama yinede yeterince tuketemiyorum...😔
crash Ayse1313 kefir ya da yoğurt. Müsli seviyorsanız sütle onu da içebilirsiniz. Ben mesela süt, bal ve çilek biraz da buz karıştırıp blenderdan geçiyorum süper oluyor hiç süt değil gibi deneyin 👍🏻